Vannak zombis könyvek?
Figyelt kérdés
magyarúl megjelent, nem Resident Evil-es, amikben zombik vannak.
más kérdés, de más horror könyvek is érdekelnek, amikben hentelés van és nem vámpíros!
2009. nov. 4. 14:15
1/5 anonim válasza:
Egyszer olvastam egyet, olyasmi címe van, hogy "Zombie survival guide", a neten elvileg elérhető, nem akcióregény, hanem hogy mit csinálj ha zombitámadás van, milyen fedezéket válassz, hogyan építs barikádot, meg ilyesmi, nekem tetszett.
2/5 anonim válasza:
Stephen King - Mobil nekem ez tetszett a legjobban :) nagyon izgalmas!
3/5 A kérdező kommentje:
a Mobil az zombis, biztos?
2010. febr. 21. 15:52
4/5 marcipanfelho válasza:
Charlie Huston - Félholtak
Nekem meg van ez a könyv 3x is elolvastam és nagyon nagyon szeretem :) vámpírok is vannak benne de sztem nagyon izgi.
5/5 anonim válasza:
The Pusher és a Gunman - Előre a vészben
Teljes egészében magyar zombiregény, még friss, 2020-ban jelent meg. Akciódús, izgalmas regény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!