Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A nagy Gatsby: mi a különbség?

A nagy Gatsby: mi a különbség?

Figyelt kérdés

Papír/Puha kötés vagy Kartonált

Melyiket érdemes megvennem, melyik a tartósabb?

#könyv #novella #Fitzgerald #A nagy Gatsby #kartonált #puha kötés #papír kötés
2013. szept. 12. 17:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Megértem, ez nekem is nagy szívfájdalmam volt :D

Ha vigyázol rá és nem viszed magaddal mindenhova, akkor a puha kötéssel sincs semmi baj, csak engem zavar, hogy olvasás közben is figyelni kell rá, hogy nehogy megtörjön a gerince vagy gyűrődés legyen a borítóján.

De ha figyelsz erre és a filmes borítóhoz ragaszkodsz, akkor vedd meg azt :) Nekem is van már többször olvasott kartonált könyvem, ami új állapotú, mert vigyáztam rá.

2013. szept. 12. 22:57
 12/13 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a tanácsod, a puha kötésest fogom megvenni, egyszerűen nem tudom elképzelni úgy a könyvet, hogy ne Leo legyen rajta.

Nagyon megéríntette a szívemet ez a film, és a kedvencem lett és az is fog maradni. :)

Csak kár, hogy nem lesz több része :))

Ha elolvasom a könyvet, újból átélem majd, remélhetőleg jobban, és csakis úgy fogok Gatsby-re tekinteni, mint a Leora a filmben és a többi szereplőre is.

2013. szept. 12. 23:21
 13/13 anonim ***** válasza:
Azt mondja Leo legyen rajta én még azt olvastam ami 26,50 forintba került pedig 18 vagyok cshesző.
2013. szept. 20. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!