Mit kell itt könyvtárazni??Már vagy hatszor le írtam hogy online is olvasható pl itt az első rész kattints rá ha kék ha nem az akkor másold be tudod oda felülre..
engem nem érdekelnek az online könyvek!sohasem szerettem,nem ugyanaz mintha fognál egy rendes könyvet a kezedben,és beletennéd a saját archívumodba!
2013. szept. 14. 12:09
23/30 anonim válasza:
raadasul a szmet is rontja, ulunk gep elott igyis tobb mint eleget
2013. szept. 14. 17:08
24/30 anonim válasza:
Én nem a gép előtt olvastam,ráraktam a telefonomra de ki is lehet nyomtatni meg egyébként minden normális könyvtárban van HP.
2013. szept. 15. 13:38
25/30 anonim válasza:
Érdemes. Én a filmek után olvastam a könyveket és leesett az állam, hogy mennyi mindent kihagytak a filmekből. Egyébként könyvbeszerzésre van egy tippem: bookline.ro. Én felvidéki vagyok, szóval nekem is mindig meggyűlt a bajom a könyvek felkutatásával, de mióta ismerem a Bookline-t, csak szépen megrendelem őket és várom a kiszállítást. 15/L
2013. szept. 15. 18:04
26/30 A kérdező kommentje:
#utolsó
Köszi,utánna nézek!
:)
2013. szept. 15. 18:50
27/30 anonim válasza:
Főleg a 3. könyv nagyon jó :)
Filmben az sikerült a legrosszabbra.
2013. szept. 21. 17:38
28/30 anonim válasza:
Én a könyvet olvastam először és mikor megnéztem a filmet megbotránkoztam. Például a tűzvillámot a 3. részben nem a végén küldi sirius hanem még a történet közepén csak mc galagony leellenőrzi h nincs-e rajta feketemágia és a végén visszaadja harrynek és még sorolhatnám. Szóval mindenképpen olvasd el a könyvet
2013. szept. 29. 00:42
29/30 anonim válasza:
Határozottan igen!
Csak egyetlenegy példát mondok, az is bőven elég: Voldemort gyermekkora, fiatalkora, felnőttkora, szülei, nagyszülei, nagybátyja.. mennyit tudnál elmondani róluk? (: A könyvben nagyon hosszan taglalják, míg a filmben lerendezik körülbelül hat perccel, ami engem személy szerint szíven ütött.
Ez csak egy példa, de ha elkezdeném sorolgatni, egy 500 oldalas regény kerekedne belőle! :D (vagy több)
2013. szept. 29. 22:46
30/30 anonim válasza:
Énis most néztem emg tucatjára a filmeket, és most kezdtem el az első fejezetétől a könyvben.Hihetetlen menyire más lett a film a könyvtől,igaz,az első kettő részre még aztmondjék,hogy az filmben is jól sikerült. Azért az is érdeke,hogy az 5.rész az egyik leghosszabb a könyvekből,ellenben filmben az sikeredett az egyik legrövidebbre! :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!