Harry Potter könyveket érdemes olvasni ha már láttam az összes filmet róla?
A dolog jó oldala, hogy vizuálisan már megvannak a karakterek,helyszinek mivel a filmet láttam!
A dolog rossz oldala, hogy tudom mi fog következni eggyes jeleneteknél!
Olyan emberek véleményére is kiváncsi vagyok akikazután olvasták miután filmben már látták a Harrz Potter regényt!
Na igen a kimúlási parti egy szót sem említenek róla a könyvben.
Annyi dolog van amiről lemaradtál mindenképpen pótold.
Köszönöm a válaszokat!
Sajna ahol lakom (Marosvásárhely,Erdély) inkább a magyar hagyományos könyvekre van téve a hangsúly,mintsem Harry Potter avagy Gyűrük Ura,bizonyitja ezt,hogy még nem akadtam ezekre,de keresek tovább!
Mindenképpen olvasd el. A Harry Potter még mindig az egyik kedvenc könyvem, pedig már 16 éves vagyok :))
És én Hóborcot hiányolom nagyon a filmekből... (Tudod, ki az a Hóborc? :D )
Már utána is néztem nincs benne pedig nagyon-nagyon jó ez a kedvenc részem a wikiről másoltam:
Hóborc nemcsak zűrzavart tud okozni, de hűséges is. Amikor a Harry Potter és a Főnix Rendjében Umbridge volt az igazgató, Fred és George Weasley távozott a Roxfortból, és meghagyták Hóborcnak, hogy helyettük ő teremtsen káoszt. A szellem valódi tiszteletet mutatott irántuk. Ez volt az egyetlen eset, hogy egy tanulóra hallgatott. Amikor Umbridge parancsolgatott, akkor elárasztotta az egész második emeletet. McGalagony ezért még köszönetet is mondott neki. A Halál Ereklyéiben ő is együtt ünnepelte a többiekkel Voldemort legyőzését, amikor ezt énekelte:
12. vagyok. en is erdelyi vagyok, de a HP konyvekhez nem nehez hozzajuni szerintem, nallunk meg a sulikonyvtarban is meg van, es sok ismerosoktol is betudom szerezni (nem mint a Tronok Harcat, sajna azzal nincs szerencsem :P) . A Gyuruk urat is sulikonyvtarbol olvastam el. Szerintem ha utannakerdezel valahogy hozzatudsz jutni, vagy nezz el varosi konyvtarba.
(amugy en Nagyvaradi vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!