épp egy könyvet irok, misztikus, fantasy, romantikus témában, azzal a címmel, hogy DARK LOVE - A VÁMPÍRHERCEG, és szükségem lenne egy nyitó idézetre. Egy könyvből vagy tudom is én :D Tudnátok Segíteni?
A könyv egy erdélyi lányról szól, aki berlinbe költözött, Ariana-nak hívják. Szétnéz a városban , és bemegy egy erdős parkba. Mikor észreveszi, hogy hogy elröpült az idő , haza akar indulni , de nem találja a kiutat. Ekkor találkozik Yu Phoenix-szel , aki kivezeti őt. Kiderül , hogy ő a vámpírok hercege, összejön Arianaval.....
Az idézet mindegy mekkora, csak kapcsolódjon a témához. Tudnátok adni valami ötleteket? vagy tudnátok írni egy pár idézetet?
Ezer és egy ilyen könyv csücsül a könyvesboltok polcain, eladatlanul :/
Jó nyilván, te nem arra hajtasz, hogy kiadják, a saját szórakoztatásodra tökjó ha megírod, de így a leírtak alapján, ne haragudj de borzasztó tucat szaga van. Kapásból 3 olyan vöröspöttyös könyv is eszembe jut, aminek a története nagyon nagyon hasonlít ehhez.
Idézetnek én ezt javasolnám:
" Nincs nagyobb gyötrelem, mint magadban hordozni egy el nem mondott történetet."
Maya Angelou
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!