Amikor Cortez és Reni összejön december 20. -án, Cortez miért tétovázik hogy megcsókolja-e Renit?
Figyelt kérdés
Mármint nem az hogy tétovázik hanem amikor Reni szerelmet vallott neki, mért nem csókolta meg rögtön? miért kellett tudnia ahhoz hogy melyik szeptember 8?2013. szept. 9. 21:31
1/8 Cimpolyaa11 válasza:
jó kérdés... talán szivatni akarta? :D
2/8 A kérdező kommentje:
:DDD háthallod, nem kizárt:D
2013. szept. 9. 21:42
3/8 anonim válasza:
Tudni akarta, hogy milyen régiek, komolyak az érzelmei, hogy Jerome, lánc előttiek-e.
4/8 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel. :D Meg szerintem át kellett gondolni ezt az egészet.
5/8 anonim válasza:
Azért, mert Cortez már nagyon régóta szerelmes Renibe...pontosa nem tudom mióta, de mintha lett volna rá valahol utalás (talán a nyolcasba), hogy már 9.-től érdekli Reni...És szerintem nem mindegy, hogy Reninek 5 hónapja tetszett meg C., vagy már négy éve szerelmesek egymásba...(csak ugye nemtudták)
6/8 anonim válasza:
Utolsó:
Akkor még csak 2 és fél éve volt belé szerelmes, nem 4 éve :p
7/8 anonim válasza:
Szerintem tudni akarta, hogy "szórakozik" vele újra. Mint a Jerome-esetben.
8/8 anonim válasza:
Amúgy Hollywood effekt. :) Nagyrészt.
(Előző voltam, pardon)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!