Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi van ilyenkor?

Mi van ilyenkor?

Figyelt kérdés

Van egy történet ötlet a fejemben már lassan 1 hónapja. Minden nap dolgozom rajta fejben, alakítgatom és egyre jobb, egyre kerekebb... már rég készen állnék arra, hogy elkezdjem írni úgy igazán, de sosem tudom rávenni magam.

Fekszem az ágyban és kitalálok egy remek részt, amit hozzáadhatok a sztorihoz, de mire felkelek már elmegy a kedvem az írástól.

Pedig igazán kár lenne, ha ezt hagynám elveszni.... bár írtam egy kis vázlatot már, de azt is ki kéne egészítenem az új dolgokkal, csak lusta vagyok.

Ti mivel szoktátok magatokat az íráshoz megfelelő hangulatba hozni?

2013. szept. 7. 17:58
 1/2 anonim válasza:
Próbáld meg zenével . Sétálj egy kicsit, gondold át az egész történetet .
2013. szept. 7. 18:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Írd le, mindegy, hogy, csak vesd papírra, vagy esetedben monitorra. Majd miután leírtad, csiszolgatod. Írás közben jön meg az ihlet.
2013. szept. 8. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!