A Szent Johanna Gimi érdekes lehet úgy, hogy 22 éves vagyok?
Én úgy tapasztaltam, hogy korosztálytól függetlenül a legtöbb embernek tetszik. Tizennégy éves vagyok, és imádtam. A tizenkét éves húgom szintúgy. Anya is elolvasta, a nagynéném is, és alig bírták letenni. A huszonkét éve unokatesóm most olvassa. Anya még a kolleganőinek is kölcsönadta, és alig bírta visszaszerezni tőlük annyira imádták.
Lehet, hogy neked nem fog ennyire tetszeni, de szerintem nem fogod megbánni, ha elolvasod.
Nos, szerintem nem. Az SZJG kevésbé igényes kiskamaszoknak szól, 14 éves kor felett szerintem élvezhetetlen. (Bár... előtte is.)
Olvasd el inkább Vaszary Gábortól a Ketten Párizs ellent, nem iskolában játszódik ugyan, de két diák a főszereplője, romantikus és humoros, és ezerszer jobb és komolyabb könyv az SZJG-nél (aki nem olvasta, ne pontozzon le).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!