21/33 anonim válasza:
Mit izélnak itt már egyesek? Sztem ez a lehető legjobb lett
22/33 anonim válasza:
Nem izélnek, csak válaszoltak a kérdésre, amit a kérdező feltett; véleményt kért, nem csak ajnározást.
23/33 anonim válasza:
Jó lett, bár a párbeszédek nem igazán illenek a karakterekhez, de tetszett. Ha máskor is írnál ilyet, én szivesen olvasnám.
24/33 anonim válasza:
Engem érdekelne a fanfiction! ;)
25/33 SeSe1234 válasza:
Szerintem ez elég durva pláne hogy azér' leiner azért tényleg komolyan elmondta mi ki hol mi történt.XD
27/33 anonim válasza:
jó lett! igaz látszik hogy nem laura irta de azért jó lett! szivesen olvasnák még tőled fanfiction-okat
28/33 anonim válasza:
Lécci nekem is küldd. el. Nagyon jó lett. :) Néhány nem túl renis, de amúgy nagyon jó. Akkor nekem küldheted a fanfictionst. .) köszi!
29/33 anonim válasza:
szerintem nagyon jó lett!! *-* nekem is küld el légyszíves *-* :DD :)
30/33 anonim válasza:
Nagyon jó lett! Tök ügyes vagy! Ne foglalkozz a többiekkel! legalább is a rossz véleményűekkel!! Piszkosul Reni/Leiner Laura stilus!!! :) ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!