A korommal kapcsolatban cirka 30 évet tévedtek (+férj, gyerek). A történet leírása szempontjából amúgy is lényegtelen.
Ez egy kamasznyelven/stílusban/hangulatban megírt sorozat, ehhez próbáltam igazítani ezt a kis szösszenetet.
Gyógyszert szerezni nem is annyira bonyolult, nőgyógyász felírja. Egészségügyben dolgozom, hidd el, tudom.
Egyébként leginkább stilisztikai szempontból kértem a véleményeteket. Hála istennek, ilyen hozzászólásokat is kaptam! Köszönöm szépen! :)
Elolvastam a kommenteket, azért mondom most ezt: én elhiszem, hogy felnőtt vagy, gyereked van, férjed, stb... de akkor sokkal jobbat kellett volna írnod, mivel már szexeltél (gondolom én :D).
Légy érzékibb, tegyél bele többet... bár a több már tényleg nem lenne valami Renis... na de mind1.
Szerintem nagyon nem vall Cortezre az, hogyha ideges, akkor azt ki is mutatja, meg amúgy is, neki nincs amiért idegeskednie...
Szóval, a lényeg, hogy több érzelmet belem hosszabb leírást. És jó lesz :)
12.
Valószínű ha gyereke van :DD
Nem szerettem volna "ötven árnyalat" részletességgel leírni a jelenetet. Szerintem sem a sorozat, sem C+R stílusához nem passzolna.
De köszönöm a véleményeket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!