Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » SZJG: C+R éjszakája. Mit...

SZJG: C+R éjszakája. Mit szóltok ehhez?

Figyelt kérdés

2013. szept. 5. 12:03
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

A korommal kapcsolatban cirka 30 évet tévedtek (+férj, gyerek). A történet leírása szempontjából amúgy is lényegtelen.

Ez egy kamasznyelven/stílusban/hangulatban megírt sorozat, ehhez próbáltam igazítani ezt a kis szösszenetet.

Gyógyszert szerezni nem is annyira bonyolult, nőgyógyász felírja. Egészségügyben dolgozom, hidd el, tudom.

Egyébként leginkább stilisztikai szempontból kértem a véleményeteket. Hála istennek, ilyen hozzászólásokat is kaptam! Köszönöm szépen! :)

2013. szept. 6. 11:51
 12/33 anonim ***** válasza:
87%

Elolvastam a kommenteket, azért mondom most ezt: én elhiszem, hogy felnőtt vagy, gyereked van, férjed, stb... de akkor sokkal jobbat kellett volna írnod, mivel már szexeltél (gondolom én :D).

Légy érzékibb, tegyél bele többet... bár a több már tényleg nem lenne valami Renis... na de mind1.

Szerintem nagyon nem vall Cortezre az, hogyha ideges, akkor azt ki is mutatja, meg amúgy is, neki nincs amiért idegeskednie...

Szóval, a lényeg, hogy több érzelmet belem hosszabb leírást. És jó lesz :)

2013. szept. 6. 12:52
 13/33 anonim ***** válasza:
53%

*bele

(belem xDDD)

2013. szept. 6. 12:52
 14/33 anonim ***** válasza:
79%
sztem tök jó lett!
2013. szept. 7. 10:18
 15/33 anonim ***** válasza:
51%

12.

Valószínű ha gyereke van :DD

2013. szept. 7. 17:27
 16/33 A kérdező kommentje:

Nem szerettem volna "ötven árnyalat" részletességgel leírni a jelenetet. Szerintem sem a sorozat, sem C+R stílusához nem passzolna.

De köszönöm a véleményeket! :)

2013. szept. 7. 18:58
 17/33 anonim ***** válasza:
95%
Az előjátékra nagyobb hangsúly kellett volna, ahogy az érzelmi részre is. Kell neki az idő, amíg feloldódik, illetve az érzelmek sokat számítanak neki.
2013. szept. 8. 07:55
 18/33 anonim ***** válasza:
78%
Azért látszik,hogy nem Laura írta:))))))
2013. szept. 9. 17:25
 19/33 A kérdező kommentje:
Elkezdtem írni egy fanfic-et (még csak egy rövid rész van készen). Akit érdekel, annak szívesen elküldöm a soron következő részeket e-mailben.
2013. szept. 17. 21:03
 20/33 anonim ***** válasza:
89%
jó lett, igaz,hogy tényleg látszik,hogy nem Leiner Laura írta.:) azért tényleg jó
2013. szept. 20. 19:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!