Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyveket tudnátok...

Milyen könyveket tudnátok ajálani?

Figyelt kérdés
Eddig ami tetszett: E.L. James- Szürke/Sötét/Szabadság 50 árnyalata, Dessen Sarah- Tökéletes, Anita Gayn- senkinek sem kellesz!, Leiner Laura- SzJG. Ezekhez hasonlókat szeretnék vagy olyat amit ti olvastatok és jók voltak. Előre is köszönöm :) 18/L

2013. szept. 2. 15:25
 1/8 anonim válasza:
A Ki nem mondott szavaink c. könyvet ajánlom, nagyon érdekes és elgondolgodtató a vége. Ja, am lehet hogy az első pár oldal unalmas, nekem is az volt, de utána nagyon beindlnak a cselekmények
2013. szept. 2. 15:41
 2/8 anonim ***** válasza:
68%
a 18L fájt
2013. szept. 2. 18:24
 3/8 A kérdező kommentje:

eror 120 köszi :)

a másik "válaszolónak" meg csak annyit írok hogy én legalább olvasok.

2013. szept. 2. 18:49
 4/8 anonim ***** válasza:
38%
hát olvasni olvasol de irodalmi értékük nincs ezeknek a könyveknek, ugyanakkor ha lány vagy és 18 akkor Márquez és Páral őket olvass ebben a korban nőként őket mondhatni kötelező
2013. szept. 2. 18:59
 5/8 A kérdező kommentje:
megnézem őket is :) végül is mindegy milyen csak kössön le, ne legyen unalmas, és eddig ezek voltak azok amiket többen is mondtak hogy jók és nekem is tetszettek, dehát ízlések és pofonok.
2013. szept. 2. 19:12
 6/8 anonim ***** válasza:

A kérdésedben említettekre még véletlenül sem hasonlítanak, de én a te korodban ezekért voltam oda:

-Szerb Antal: Utas és holdvilág, A Pendragon legenda, VII. Olivér (könnyű, szórakoztató, kicsit romantikus, humoros, izgalmas)

-Rejtő Jenő könyvei (nagyon humoros, kalandos, kicsit romantikus)

-Dosztojevszkij: Bűn és bűnhődés (lenyűgöző és letehetetlen)

-Hrabal: Sörgyári capriccio, Szigorúan ellenőrzött vonatok (kicsit romantikus, kicsit keserédes)

-Terry Pratchett könyvei (kicsit elvont, humoros, szatirikus)

-Szolzsenyicin: Iván Gyenyiszevics egy napja (kényszermunkatábor téma)

-Bulgakov: A Mester és Margarita (kicsit elvont, de óriási könyv)

-Sienkiewicz: Quo vadis (picit nehezen indul be, tarts ki)

-Tolsztoj: Háború és béke (ez is picit nehezen indul be)

-P. G. Wodehouse könyvei, pl. Forduljon Psmithhez!; A nénikém nem talpig úrinő!, Bertie Wooster állja a sarat, Gáz van, Jeeves!, stb... (humoros, izgalmas, kicsit romantikus)

-Jerome J. Jerome: Három ember egy csónakban (humoros, izgalmas)

-Vaszary Gábor könyvei (humoros, kalandos, romantikus)

2013. szept. 3. 08:52
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. szept. 5. 16:35
 8/8 anonim ***** válasza:

Samantha Young - Dublin Street

Stephanie Perkins - Anna és a francia csók

2013. szept. 5. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!