Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Van aki olvasta a Tűz és jég...

Van aki olvasta a Tűz és jég dalát végig, de nem tetszett neki?

Figyelt kérdés
2013. aug. 31. 17:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Még egy könyv nincs kész a sorozatból, szóval nincs ilyen ember...
2013. aug. 31. 19:25
 2/5 anonim ***** válasza:

Két könyv nincs még meg...

The Winds of Winter ez elvielg majd 2015 fele jön A Dream of Spring pedig jó kérdés mikor :(

2013. aug. 31. 19:31
 3/5 A kérdező kommentje:
Tudom,de én az eddig megjelentekre értem.
2013. aug. 31. 19:32
 4/5 anonim ***** válasza:
én már az első rész felénél iszonyatosan eluntam, de végigrágtam magam a sorozaton (már ami eddig megjelent), és állíthatom hogy baromira nem tetszett. egyszerűen nem értem, miért kapták fel ennyire, pedig szeretem ezt a stílust, de ez a tűz és jég dala mánia szerintem indokolatlan.
2013. szept. 1. 00:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát nem tom, eddig nálam toronymagasan vezeti a fantasy kategóriát, végre egy mű orkok, elfek meg hasonlók nélkül, ráadásul nagyon eredeti saját világgal, szerintem egyáltalán nem csak hype ami itt van, ez tényleg meg is érdemli, hogy minél többen megismerjék.
2013. szept. 1. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!