Tud egy gyerek könyvet írni?
Most 14 vagyok, és nekikezdtem egy könyvnek.
De nem egy regénynek, vagy valami bágyú lányos könyvnek, hanem egy olyannak, ami a kamaszok életét írja le.
Ha elküldeném az anyagot, lehetséges, hogy ki is adnák?
Vagy mivel még gyerek vagyok, el sem olvasnák...?
Ez tényleg attól függ, jó-e, amit írsz. Meg hogy van-e valami háttered (pl. ismeretség).
Egyik barátnőm 15 évesen írt egy regényt, kiadta az Alexandra.
Azt hiszem, van egy 14 éves kislány, akinek kiadták a könyvét, úgyhogy, nem lehetetlen.
Ha pedig nem tolakodó, első válaszadó, elárulnád annak a bizonyos könyvnek a címét?
Először is:mindenkinek köszönöm :)
Másodszor:Én is kíváncsi lennénk arra a könyvre
Amúgy meg:
Mit csináljak ha nincs ismertségem?
És ez hogy megy?
Elküldöm pár kiadónak a könyvem, akik elolvassák, majd eldöntik, hogy kiadják-e?
És ha mondjuk kiadják, lehet tőlük azt kérni, hogy álnéven adják ki a könyvet?
Ha vannak kapcsolataid vagy kifizetitek a kiadás költségeit, akkor kiadják. Ha nem, akkor szinte biztos, hogy nem. De ha ki is adják, 14 évesen még senkinek sem kiforrott a személyisége. Ha tetszik, ha nem, egy 14 éves fiatal még életkorából eredően nincs azon a szinten, hogy említésre méltó könyvet tudjon írni, akármilyen érett is a korához képest.
(Az Eragon szerzője 16 éves volt akkortájt, de mivel volt kapcsolata, kiadták a könyvét - hát olyan is. Elképesztően silány könyv, le lehet pontozni, akkor is az.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!