Olvasott innen valaki Torey Hayden-től valamilyen könyvet? Szellemlány? Egy gyermek?
Én konkrétan a Szellemlány c. könyvére gondolok. Egy gyermekpszichológus, a könyv a gyermekbántalmazásról szól. Eléggé durva, de elolvastam és bejött. 2 nap alatt elolvastam, nagyon érdekes volt. És ijesztő, elrettentő szinte már horrorisztikus. Szerintetek nekiálljak még egy könyvnek tőle? Nem arra vagyok kíváncsi, hogy félni fogok e, hanem hogy az is ilyen hatást kelt majd bennem. Olvasta már valaki az Egy gyermek c. könyvét?
16/L
Nagyon jó könyv volt . Én fiatalabb vagyok sokkal.
Mindegyik szellemlány részt elolvastam.
12/L
Szerintem nagyon jó az Egy gyermek is. Folyamatosan nézem, hátha lefordítják a többi könyvét is, de lehet megpróbálkozom vele angolul.
Az előttem szólók nem keverték véletlenül össze Tonya Hurley:Szellemlány könyvével, mert annak van 2 része?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!