Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » SZJG: Ezeket csak én furcsállom?

SZJG: Ezeket csak én furcsállom?

Figyelt kérdés

1. Reni soha semmilyen házimunkát nem csinál, csupán egyszer ellapátolta a havat és kész.

2. Egy erős iskolában doga közben nincs ideje az embernek arra, hogy az A és B csoportot is megírja, arról már nem is beszélve, hogy egy ilyen kis létszámú osztályban még a legh*lyébb tanárnak is feltűnik, ha valaki puskázik vagy segít a többieknek. Mégis mindenki mindig megállás nélkül csal, és évente egyszer bukik csak le valaki.

3. Zsolti a sorozat végén iszonyatos öntelt, csak a külsejével foglalkozik, a lányokat tárgyaknak tekinti mégis egy jópofa alaknak mutatják be, akit mindenki kedvel, max a Kinga szól be neki, de őt rögtön le is hurrogják.

4. Reni fel van háborodva, amikor az érettségije után az Arnold felhívja őt, megkérdezni, hogy hogy sikerült, de nem gratulált neki. Az meg se fordult a kis fejecskéjében, hogy az Arnold is érettségizett, mégsem kérdezte meg tőle, hogy milyen lett?

5. Reni bölcsészként éhen fog halni, egy párizsi lakbérletet nem fog tudni fenntartani a szülők segítsége nélkül, márpedig valamikor attól is el kell szakadni. Azzal a végzettséggel Franciaországban max tanár lehetne, de ő tanárnak borzalmas lenne, az első napján szétszednék őt.

6. Reni most lehet, hogy nagyon jól elvan Cortezzel, de mi lesz velük idősebb korukra, amikor már a külső nem számít, csak a belső. Ők pedig annyira különbözőek, hogy soha nem tudnának megegyezni, hiszen addigra már Cortez is megunná, hogy folyton Reni kedvében akarjon járni és ugyanez igaz fordítva is.

7. Dave és a hamis orvosi igazolások. Egy rendelőt minimum ki kellett volna rabolnia, hogy annyi hivatalos papírja legyen, a pecsétről és egyébről nem is beszélve. + ez okirat hamisításnak számít, és ha lebuknak vele, nem csak őt büntetik meg, hanem azokat is, akik felhasználták az igazolásait. És a Dr. F. Mayer azért eléggé átlátszó...

8. Arnold körülötti gyűlölködés: számomra ő az egyik legnormálisabb szereplő, nem is értem, hogy miért utálja mindenki annyira.

9. Kinga: Ha velem ilyen stílusban beszélne, már az első nap leütöttem volna. Mégis a mindenki retteg tőle. Annyira nem lehet ijesztő egy beképzelt tizenvalahány éves lány.

10. Ha valaki olyan szinten tud franciául, ahogy a Reni, akkor egyszerűen képtelenség, hogy ne tudjon megtanulni angolul, ami egy sokkal könnyebb nyelv. Még a szavak többsége is hasonló, csak másképp ejtik őket.

11. Reni értetlenkedése a rajzórákon: Mint például amikor a szeptemberről kell rajzolni. Ha irodalmon a különböző metaforákat megérti, akkor ez a feladat se okozna neki nehézséget. Bár ezt a feladatot még egy óvodás is megérti...

2013. aug. 31. 15:27
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Egyszeru: Renáta egy idióta😊
2018. márc. 19. 15:25
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

1. Nekem is furi, még arról sem tesz emlitést soha, hogy esetleg a szobáját kitakaritaná, pedig minden lényegtelen infót elmond. De lehet, hogy az anyukája csinál mindent, és azért nem érzi gáznak, mert Reni délutánjai javarészt tanulással telnek, amire minden szülő vágyik :D

2. Jogos.

3. Jogos, én sem csipáztam a végére Zsoltit.

4. FULL JOGOS. Ritkán birtam Renit, de ez volt a legalja.

5. Reninek sosincs jövőképe, ő csak azzal akar foglalkozni, amit szeret. Hogy ebből lesz-e karrier, jövő, szerintem pont letojja. Gáz, de ez van.

6. Jogos. Cortez jóformán dajkálja Renit, aki a mosolygáson kivül nem sok mindent tesz a kapcsolatukba, kb mindent Cortez csinál. Akármekkora a szerelem, szerintem is meg fog fogja unni.

7. Jogos.

8. Egyetértek, én is imádom Arnoldot. Szerintem az intelligenciája és a flegmasága, gesztusai nagyon vonzóak.

9. Megint csak FULL JOGOS !!! És az, hogy néhány tanár is tart tőle... hagyjuk már :DDD

10. Hááát franc tudja.

11. Én Vladár mellett állok. Ha egy diák folyamatosan magasrol tojna a kiadott feladatokra, és elintézné azzal, hogy "nem tudom", én is azt gondolnám, hogy egy renitens kis kretén. Totál igaza van a rajztanárnak, nem tudom, Reni mit nem ért. Mit gondol, Kardos miért pikkel Cortezre?:D

2019. ápr. 2. 20:59
 23/23 anonim ***** válasza:

Hello

1. Ebben egyébként igazad van, de még párszor segített felrakni a házra a karácsonyi díszítést

2. Hát azért nem évente egyszer, de ebben azért van valami, igazad van

3. Igazából szerintem nem nagyképű a Zsolti, egyébként a poénjai tényleg nem rosszak, de ebben is igazat adok, bár Kingát nem mindig hurrogják le.

4. Na, ez okos gondolat. Erre nem is gondoltam, őszintén megmondom, ez tényleg szemétség volt tőle.

5. Igazad van, bár a Wattpadon gyártott sztorikban mindig azt írják, hogy egy kávézóban dolgozott, majd később író lett

6. Szerintem Cortez nem fogja megunni Renit, ha már 2 évet kibírt.

7. Na, hát igen, ez a másik. Érdekes meglátás, bár nekem is nagyon átlátszó volt az egész

8. Igazából én sem értem, tényleg értelmes, de én akkor sem szeretem annyira,nem lennék jóban a karakterrel

9. Hát azért ahogy ordibált, az eléggé ijesztő volt

10. Na igen, ez a másik amit én sem értettem, ezt nem tudom kifejteni

11. Megértette, csak hát a rajztehetsége nulla

Na, ennyi, remélem hasznos voltam

2023. júl. 6. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!