Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudnátok írni jó Star Wars...

Tudnátok írni jó Star Wars könyveket?

Figyelt kérdés

Nem ilyen Clone Wars baromságra gondolok, hanem igazi izgalmas könyvekre, melyek a régi SW világában játszódnak.

Az sem hátrány, ha egy egész sorozatot írtok.

2013. aug. 28. 12:17
 1/10 anonim ***** válasza:
65%
A Jedi növendékek sorozat a régi köztársaság idején játszódik, még asszem kettőt ismerek abból az időből, de fogalmam sincs, mi lehet a címük.
2013. aug. 28. 12:32
 2/10 anonim válasza:
55%

Hali!

Nézz fel ide: [link]

2013. aug. 28. 19:19
 3/10 anonim válasza:
68%
A Bane-trilógia is a régi köztársaság idején játszódik, a sithekől szól, szerintem nagyon jó, de ott van még az Árulás, Revan. Utóbbit alig bírtam lerakni
2013. aug. 29. 09:11
 4/10 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

A Revan és az Árulás (ha jól tudom) egy háromrészes sorozat 2. és 3. darabja. Nem tudod véletlenül, melyik az első?

Én a Végzetes szövetség-et találtam, lehet, hogy az az első rész?

2013. aug. 29. 12:28
 5/10 anonim válasza:
68%

Igen, a Végzetes Szövetség az első része, de az játszódik a legkorábban. A Revan kb. 300-400 évvel játszódik előtte. Egymástól függetlenek, tehát bármelyik könyvvel kezdhetsz

Itt megtalálható az eddig magyarul megjelent SW könyvek időrendje: [link]

2013. aug. 29. 21:27
 6/10 anonim ***** válasza:
36%
Han Solo bosszúja. ez egy trilógia második része. A többi részt nem tudom, nekem csak ez van meg. :(
2013. aug. 29. 21:38
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Elég sok magyarul megjelent Star Wars regényt olvastam, a kedvencem egyértelműen a Timothy Zahn által írt Thrawn-trilógia volt (A birodalom örökösei/Sötét erők ébredése/Az utolsó parancs). Nagyon jó a két folytatáskötet is (A múlt kísértete/A jövő látomása). A későbbi regényei nekem annyira nem jöttek be.
2013. szept. 7. 23:48
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Azt kifelejtettem, hogy azért is ajánlom a Thrawn-sorozatot, mert nem sokkal az endori csata, vagyik a Jedi visszatér után játszódik. Feltéve, ha ezt értetted "régi SW világ" alatt. A régi főszereplők (Luke, Leia, Han, Chewbakka) itt is nagy szerepet kapnak, de előtérbe kerül pár új karakter (Thrawn főadmirális és Mara Jade) is. Utóbbiak amúgy szerintem az SW univerzum legmenőbb karakterei.
2013. szept. 7. 23:52
 9/10 anonim ***** válasza:

van rengeteg,de csak azok jelentek meg magyarul amit írtak.

azok közül meg a bane sztori a legjobb.

meg kijön nemsokára még egy annak a címe-

kóbor lovag

a republic commando-s könyvek meg a legjobb sw könyvek között vannak úgyhogy kár beskatulyázni clone warsos baromságnak.

2014. ápr. 19. 10:57
 10/10 Egy Sündisznó válasza:
Az utolsóval egyet értek a REpublic Commando könyvek baromira jók és végre nem a Skywalker családot mutatja egy új oldalról.
2015. márc. 21. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!