Kindle E-book Olvasót szeretnék venni, de nem tudom milyen áron van, és honnan lehet megvenni? Csak internetről, vagy rendes üzletből is? Megéri?
Nézz szét a neten, sok helyen meg lehet venni. Internetes rendelés esetén olcsóbb (az amazontól közvetlenül rendelve meg azt hiszem, jobbak a garanciális feltételek).
Igen, az e-ink alap.
Szerintem megéri, de sokan elvannak egy kínai használt olvasóval is. A Kindle a legnépszerűbb és nagyon sok funkciója van (amit az átlagos felhasználó sosem használ ki).
Én is csatlakozom az előttem szólókhoz, nekem nyár eleje óta van Kindle Paperwhite (bár 3 hónapot vártam rá, mert az eladó nem volt vmi megbízható), de már most visszahozta az árát. A háttérvilágítás számomra nagyon megéri, sokkalta kényelmesebb úgy olvasni, hogy sötét van és csak az világít.
35 ezerért vettem, eddig 4 könyvet olvastam rajta, ami legalább 12 ezer és az OKJ-s könyvek nagy részét meg tudtam szerezni, ami eredetileg 25 ezer lett volna. Szóval szerintem eléggé megéri.
A Nook Simple Touch Nagy-Britanniából nagyon jó vétel. Feltéve, hogy valaki megveszi neked ott, vagy mersz a eBay-ről rendelni, vagy mered megvenni mondjuk a prohardver apróhirdetés rovatából újonnan.
Mondjuk a Paperwhite-nak nem ér a nyomába, de nem is kerül annyiba. Sőt még fele annyiba sem. Szállítással sem.
Ezen kívül android alapú és rootolva - állítólag - szinte szárnyakat kap.
Én a lányomnak vettem egyet próbaként - merthogy nagy könyvmoly, de a nyomtatott irodalom kiszorít minket a lakásból és az ára is horror - és teljesen el van tőle bűvölve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!