A harry potterben malfoy vagy harry az erősebb varázsló?
Figyelt kérdés
pl ha 2-en élet halálra harcolnának bármilyen átkot használhatnának melyikük győzne?2013. aug. 27. 13:30
1/3 anonim válasza:
Malfoyt sem ejtették ám a fejére. Mivel rajta volt a Sötét Jegy, egyértelmű, hogy sok sötét varázslatot, átkot tudhatott. Valamint, prefektus volt, ezért aztán okos, intelligens is.
Szerintem nem lenne rossz ellenfél Harry számára.
Viszont itt azt is figyelembe kell vennünk, hogy Harry legyőzte mindenidők legnagyobb fekete mágusát.
Úgyhogy, szerintem, nagy küzdelem árán, de Harry győzne.
2/3 anonim válasza:
Ja, Malfoy otthon van a sötét mágiában, de Harryt sem kell félteni. Malfoy ellen nem valószínű, hogy fel tudná használni az anyja szeretét, de ő is minden további nélkül használna sötét varázslatokat, meg főbenjáró átkokat. ( lsd. Sectumsempra és az utolsó kötet )
3/3 anonim válasza:
Hát nem igazán ismerjük meg a képességeit, de szerintem akár erősebb is lehet. Harry egy közepes erősségű varázsló, és nem azért, de tényleg szinte mindig csak szerencséje van vagy mások segítenek neki harc vagy balhé során. Agyilag sincs a toppon, Hermione nélkül semmire sem jönne rá jóformán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!