Valami jó karakterrajzoló program, ahol meg lehet tervezni a szereplőimet?
Figyelt kérdés
A saját rajztudásomban annyira nem bízom, így jó lenne valamilyen holnap vagy program, amelynek a segítségével le lehet rajzolni vagy meg lehet szerkeszteni az általam írt történetben szereplő karaktereket. Olyasmire gondolok, mint a Sims, csak nem arra. Tud valaki ilyet?2013. aug. 26. 08:54
1/4 anonim válasza:
Pedig nekem mielőtt elolvastam a kérdést végig a Sims volt az eszemben, szerintem azzal szépen meg lehet oldani. Mármint, ha csak magadnak kéne. Ha más célokra, akkor esetleg valami rajzos ismerőst megkérhetsz, hogy rajzolja le, esetleg simek alapján is? :D
2/4 A kérdező kommentje:
Csak magamnak kéne, szórakozásból. A Sims tényleg jó erre, csak a gépem egy kicsit gyenge hozzá. Ha lenne egy, a Sims-hez hasonló honlap vagy valami egyszerűbb program, az lenne a legjobb.
2013. aug. 26. 13:57
3/4 anonim válasza:
A húgom játszik egy Stardoll nevű öltöztetős, szimulációs játékkal, itt be tudod állítani a karaktered arcát, haját, alakját, nemét, sminkjét stb... Tudsz neki ruhát venni meg a házát is be tudod rendezni. Elég gyerekesen hangzik, az is, de ahhoz jó, hogy megcsináld a karaktereidet.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, rá fogok keresni. Várok még további ötleteket is.
2013. aug. 27. 09:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!