Van olyan Gyűrűk Ura fan, aki nem szerette Aragornt?
Hogy érted a szeretnit? Ismerek olyanokat, akik konkrétan szerelmesek voltak belé (és persze Viggo Mortensen... a film után a "szerelmesek" száma megnőtt, valahol meg tudom érteni őket).
Mint karaktert kedvelni... nem volt a legnagyobb kedvenc, de kedveltem. Néha idegesített. Néha nagyon. Ezzel már közeledek a "nem szerette" kategóriához.
A filmben nekem is túl szépfiús volt.Könyvben sokkal emberszerűbbek voltak a szereplők,a filmben főleg Faramir jellemábrázolását szúrták el.
Néha engem is idegesített,ennek ellenére Boromir meg Gollam után ő volt a másik kedvencem.
Az elején (az első részben) még hozta a formáját, bár a Móriás jelenetnél én is felröhögtem (persze, bizonyára az alacsony nézőpont teszi, hogy _csak_ neki nem tűnt fel, hogy körülöttük csontvázak porladnak); a második résztől a Turfa-Pippin páros szálának elválása miatt kellett egy "kötelező vicces karakter" a jelenetekbe. Ő lett az, a törpökön mindig lehet szórakozni.
Bár szerintem még így is érdekesebb és jobb karakter maradt, mint "tünde szemed mit lát" Legolas.
Utolsó : :DD
Faramir nem egy köcsög volt,úgymond második Boromir,és nem akarta a Gyűrűt,Éowyn meg egy hisztis libuci lett a filmben(csak kiegészítésképpen :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!