Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Amatőr írók, nálatok hanyadik...

Amatőr írók, nálatok hanyadik fejezettnél volt a megállás? (Többi lent. )

Figyelt kérdés

Én megfigyeltem magamon, hogy a 3. és 4. fejezetet még megírom és élvezem is az írást, de amikor elindulna a történet megállok. Elbizonytalanodom és kidobom az egészet, mert nem jó. Talán félek egy kicsit a történet alakulásától és a gyors tempótól, de biztos van még itt olyan, akinek már volt ilyesmiben része.

Ti mikor álltatok meg egy levegővételre, hogy egy kicsit több ihletet szerezzetek?

2013. aug. 24. 22:08
1 2
 11/13 anonim válasza:
Nekem mindig van ötletem, és csak akkor állok meg ha meguntam vagy ha elfáradt a kezem, de szerintem se fejezetekben írj azt lesz időd később (ha befejezted a könyvet v novellát) megcsinálni. Egyébként jó írást! Milyen típusú könyvet írsz?
2013. szept. 6. 20:20
 12/13 A kérdező kommentje:

Nálam a fejezet létfontosságú. Különben nem látom át a regényt, fontos nekem a rendszer.

Várok még válaszokat! :)

2013. szept. 9. 15:20
 13/13 Pali1977 ***** válasza:

Nekem is volt ilyesmi már a 3.-4. fejezet körül, és van olyan is, amikor egy történet valamiért nem engedi írni magát.

Többnyire én is úgy írok (most már), hogy nem javítok, csak írok, majd a végén ráteszem a csilli-villi cuccot, és úgy hagyom abba, hogy nem állok meg egy fejezet végénél, hanem tovább írom. Akkor másnap könnyebben újra belerázódok a történetbe.

2014. jan. 13. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!