Ki kedveli Pitont a HP-ből? És aki igen, miért?
Piton prof... KEDVENC KARAKTEREM! Ő egy nagyon összetett figura és nagyon emberi is. Emlékszem, amikor kicsi voltam és olvastam az első könyvet akkor nem szerettem, mert milyen undok Harryvel és a barátaival. De amikor az első rész végén Mógus mondja neki, hogy Piton megpróbálta megmentetni, nehogy lezuhanjon a seprűről, nekem azóta óriási kedvencem. Egyszerűen nem tudtam utálni, még akkor sem, amikor megölte Dumbledore-t. Valahogy, a szívem mélyén mindig is éreztem, sőt, reménykedtem benne, hogy ő jó. És igazam is lett :) Szerintem nagyon jó ötlet volt Jo-tól, hogy Perselus emlékeiből derül ki minden. Az, hogy ő halálfaló volt, de átállt a jó oldalra, Lily-ért és az emlékéért bármit megtesz, még legnagyobb ellenségének, Potternek a gyerekét is védelmezi.
Amúgy tudtátok, hogy Perselus volt az egyetlen, aki meg tudott idézni a halálfalók közül patrónust? És hogy azért utálta annyira Neville-t, mert lehetne ő is a kiválasztott Harry helyett és akkor Lilynek nem kellet volna meghalnia.
Szerintem a legjobb választás volt Alan Rickmannek adni Perselus szerepét. Hihetetlen, hogy mennyire jól játszik. Az érzelmek, a mimika, a megnyilvánulások. Csillagos ötös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!