Ki kedveli Pitont a HP-ből? És aki igen, miért?
En az elejen nagyon nem birtam. De kesobb - mikor lattam hogy Dambledor (bocs de nem tom hogy is irjak) bizik benne kicsit megbekeltem vele. De ugylatszik tulsagosan is mert eleg nagy meglepetes volt nekem a 6. resz.
mar csak azert is nem birom mert van egy tanarunk, a foldrajz tanar, aki ritka egy szemetlada.
Mi tobb: egy ideje szent meggyozodesem hogy J. K. Rowling rola mintazta Pitont.
Ez ora kellos kozepen jutott eszembe - mikor a tanar a szokasos foghuzos hangjan mgyarazta hogy milyen kozetek alkotjak a Karpatokat - szoval ahogy ott neztem eszmbe jutott ez a keptelen gondolat es kitort belolem a nevetes. Persze mindenki ugy nezett ram mintha agybateg lennek, es ettol meg inkabb razott a nevetes. Vegul az igazgatonal kotottem ki de meg mindig kuncogtam magamban az en ,,nagyszeru" viccemen. S miutan az igazgato se tudta kihuzni belolem hogy miert is kezdtem el kacagni ora kellos kozepen minden indok nelkul, azok a nyomottfejuek kepesek voltak elkuldeni a suli pszihologusahoz. Hah de akkor mar en is megkomolyodtam. Kepzelhetitek hogy allt a bal amikor meg neki se mondtam semmit. Titoktartas ide vagy oda ezt soha nem mondtam volna el.
,,Ez attol a neptol fogja gyulolom en a fildrajztanart Pitonnal eggyut. Itt a vege, fuss el vele"
nekem is egyik kedvenc szereplőm.
szimpatikus volt a kezdetektől fogva a gyanús alakja meg a lekezelő stílusa... az ilyeneket szeressük :)
tényleg gyanus figura, de nagyon összetett jellem és ettől lesz érdekes. mindenütt megállja a helyét a jó és a rossz oldalon is, de a jóó oldalon marad, mégha emiatt mindenki szemében gonosz is.
tényleg az egyik legjobb karakter.
mert ugye vannak a megszokott, vicces csóró fiú, stréber csaj, gyáva, ....... de ez nem a megszokott dolog. nekem bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!