Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ki kedveli Pitont a HP-ből?...

Ki kedveli Pitont a HP-ből? És aki igen, miért?

Figyelt kérdés
2009. okt. 29. 19:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nekem az elejétől kezdve gyanús volt, hogy a jó oldalon áll. A guszustalanul idegesítő stílusa mellett mindig volt benne valami szimpi.
2009. okt. 29. 19:17
 2/13 anonim ***** válasza:

En az elejen nagyon nem birtam. De kesobb - mikor lattam hogy Dambledor (bocs de nem tom hogy is irjak) bizik benne kicsit megbekeltem vele. De ugylatszik tulsagosan is mert eleg nagy meglepetes volt nekem a 6. resz.

mar csak azert is nem birom mert van egy tanarunk, a foldrajz tanar, aki ritka egy szemetlada.

Mi tobb: egy ideje szent meggyozodesem hogy J. K. Rowling rola mintazta Pitont.

Ez ora kellos kozepen jutott eszembe - mikor a tanar a szokasos foghuzos hangjan mgyarazta hogy milyen kozetek alkotjak a Karpatokat - szoval ahogy ott neztem eszmbe jutott ez a keptelen gondolat es kitort belolem a nevetes. Persze mindenki ugy nezett ram mintha agybateg lennek, es ettol meg inkabb razott a nevetes. Vegul az igazgatonal kotottem ki de meg mindig kuncogtam magamban az en ,,nagyszeru" viccemen. S miutan az igazgato se tudta kihuzni belolem hogy miert is kezdtem el kacagni ora kellos kozepen minden indok nelkul, azok a nyomottfejuek kepesek voltak elkuldeni a suli pszihologusahoz. Hah de akkor mar en is megkomolyodtam. Kepzelhetitek hogy allt a bal amikor meg neki se mondtam semmit. Titoktartas ide vagy oda ezt soha nem mondtam volna el.

,,Ez attol a neptol fogja gyulolom en a fildrajztanart Pitonnal eggyut. Itt a vege, fuss el vele"

2009. okt. 29. 19:27
 3/13 anonim ***** válasza:
De a 7. részt is elolvastad? Azzal lesz csak teljes a kép!
2009. okt. 29. 19:45
 4/13 anonim ***** válasza:
IMÁDOOOM! Egyszerűen azért, mert ő a legjobb szereplő. Az egyik legjobb rész a sorozatban az volt, mikor a 7.-ben a halálakor egy csomó emléket átadott Harry-nek, és akkor jó sok minden kiderül a múltjáról.
2009. okt. 29. 21:51
 5/13 anonim ***** válasza:

nekem is egyik kedvenc szereplőm.

szimpatikus volt a kezdetektől fogva a gyanús alakja meg a lekezelő stílusa... az ilyeneket szeressük :)

2009. okt. 29. 22:11
 6/13 anonim ***** válasza:

tényleg gyanus figura, de nagyon összetett jellem és ettől lesz érdekes. mindenütt megállja a helyét a jó és a rossz oldalon is, de a jóó oldalon marad, mégha emiatt mindenki szemében gonosz is.

tényleg az egyik legjobb karakter.

mert ugye vannak a megszokott, vicces csóró fiú, stréber csaj, gyáva, ....... de ez nem a megszokott dolog. nekem bejön.

2009. okt. 29. 23:14
 7/13 anonim ***** válasza:
először nem szerettem, de miután elolvastam a 7. részt azóta ő a kedvencem:)
2009. okt. 30. 15:46
 8/13 anonim ***** válasza:
Először nem kedveltem,de nem is utáltam. Aztán amikor elolvastam a 6.-at megutáltam Dumbledore miatt.Aztán a hetedik előtt hallottam hogy kiderül hogy jó.Akkor azt mondtam hogy milyen hülyeség,nem akarom,hogy a jó oldalon álljon,de azért kíváncsi voltam,hogy mi az ami ekkora fordulatot hoz (legalábbis számomra). Végeztem a 7. könyvvel és azóta nagyon szeretem Piton karakterét.Az egyik kedvencem az egész történetben a Piton-Lily szál. Szerintem Piton karaktere az egyik legösszetettebb és legérdekesebb.:)
2009. okt. 30. 21:18
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:) Én is nagyon szeretem Pitont a titokzatos de ugyanakkor nagyon megható személyisége miatt. És emellett hihetetlenül bátor is! Örök kedvenc:D
2009. okt. 30. 23:26
 10/13 anonim ***** válasza:
Imásom Piton-t az egyik legjobb szereplő. Tipikusan emberi és valós. Hiszen bár az elején ellenszenvesnek tüntetik fel de közben kiderül hogy sok jó tulajdonsága is van... Nekem azért tetszik mert egy összetett jellem. Szerintem nem mindenki jó vagy gonosz és Piton személyisége ezt jól tükrözi. Én olvastam egy kamu harry potter-t egy máik változatát a hetedik könyvnek(azt hittem az eredtei:) ) és abban is nagyon tetszett Piton:D Imásom! És bár a filmeket nem szeretem Alan Rickman nagyon nagyon jó választás volt!!!
2009. nov. 3. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!