Mi a véleményetek ezekről a könyvekről?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Gondoltam elolvasom Christopher Moore-tól a Mocskos melót, meg Nicholas Sparkstól a Szerelmünk lapjait. Ti olvastátok már? Ha igen, milyen? És a Neil Gaimanos könyvek? Illetve tudna nekem valaki egy olcsó antikváriumot ajánlani, ahol be tudok szerezni új könyveket is? Köszi
2013. aug. 20. 18:55
1/2 anonim válasza:
Christopher Moore szerintem nagyon gagyi, a Mocskos melóval és még egy könyvével próbálkoztam, de nem értem, mit kaptak fel rajtuk, mert szerintem egy nagy kalap kaki az egész. Nulla színvonal, a poénokon még csak el sem mosolyodtam, inkább fárasztott, idegesített és untatott az egész.
2/2 cathilina válasza:
Én Neil Gaiman könyveit olvastam, nekem tetszettek. Van néhány egész jó poénja, de alapvetően nem humororientált a történet. A szerelmi szál is gyenge, már ha egyáltalán van. A Csillagpor a klasszikusabb tündérmesés vonulatot képviseli, a többi általában dark/urban fantasy. Antikváriumban pedig nem fogsz tudni új könyveket venni, Ezért hívják ANTIKváriumnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!