Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a véleményetek ezekről a...

Mi a véleményetek ezekről a könyvekről?

Figyelt kérdés

A Könyvmolyképzőnél most hatalmas akció van és én ezeket a sorozatokat néztem ki:

Alyson Noël - Halhatatlanok sorozat

[link]

Angie Sage - Mágia

[link]

Böszörményi Gyula - 9...8...7

[link]

Claudia Gray - Örökéj

[link]

Joseph DeLaney - A szellem inasa (úgy tudom ebből ősszel jön a film azért is izgat)

[link]

Szóval az érdekelne, hogy ismeritek-e ezeket a sorozatokat és szerintetek megérné-e, hogy megvegyem őket mind, egyszerre.

Mert átlag 1000 Ft/címért ez nagyon csábító... :P

Köszönöm előre is!

24/L

2013. máj. 30. 20:09
 1/5 A kérdező kommentje:
Senki? :(
2013. máj. 31. 00:20
 2/5 anonim ***** válasza:

Ezekből csak az Örökéjt meg a Halhatatlanok első részét olvastam. Nekem ennyira nem nyerte el a tetszésemet egyik sem. De lehet, hogy nálad másképp lesz.

19/L

2013. máj. 31. 06:37
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm. *ment a zöld*

Még akkor végiggondolom és lehet inkább mást veszek helyette. :P

2013. máj. 31. 13:24
 4/5 anonim ***** válasza:

A Halhatatlanok sorozatnak eddig öt részét olvastam, szerintem nagyon jó könyv akárcsak Claudia Gray Örökéj című könyve is aminek mind a négy részét olvastam. A többit nem ismerem.

21/L

2013. máj. 31. 15:24
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is :)
2013. máj. 31. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!