leiner Laura-Szent Johanna Gimi
Maros Edit-Hűvösvölgyi Suli
Meg Cabot- Allie Finkle
Tuboly Lilla-Kosársuli
Jacqueline Wilson- A tesóm nem semmi, Kettős játszma, Komisz lányok
Ezek teljesen ilyen tiniknek valók, én imádtam őket! :)
Angyalsors(trilógia)--->ez a legeslegjobb! :))
Sötét erő(trilógia)
Beasty(Szörny szívű)
Evermore
:) Remélem segítettem.:)
Rick Riordan: Percy Jackson sorozat- az egy fiúról szól, de a húgomnak tetszett, és ő kb. akkora, mint te,
Christine és Madeleine Féret-Fleury: Atlantisz,
Peter Freund: Laura és Misztéria sorozatok,
Licia Troisi: Sárkánylány,
Angie Sage: Repülés, Mágia, Medicina,
Bruce Coville: Békát a békának,
Keestin Gier: Rubinvörös, Zafírkék, Smaragdzöld,
Lois Lowry: Az emlékek őre, Valahol messze, Hírvivő, A fiú sorozat+ Nyáron történt, Számláld meg a csillagokat,
Béatrice Bottet: A baglyok titka,
Charles T. Rose: Álomrabirintus, Az utolsó völgy, Boszorkánytánc,
Meg Cabot: Neveletlen hercegnő naplója, Jinx, stb...
Leiner Laura: Szent Johanna gimi, Bábel
Maros Edit: Hűvösvölgyi suli,
Tolkien: A gyűrűk ura,
Christopher Paolini: Eragon,
Kristin Cashore: Zsarát, Garabonc,
Chris D. Lacey: Tűzkönny, Jégszikra, Tűzcsillag,
Böszörményi Gyula: Gergő sorozat + Rontásűzők 1-2.
39 kulcs sorozat (ennek minden kötetét más írta, az elsőt Rick Riordan, a többit most nem írom le)
Mrcus Sedwick: Boszorkánydomb
Kathleen Duey: Katie és a musztáng sorozat
Többet most nem írok. Amúgy most csak végigmentem a húgom könyvespolcán. Ő könyvmoly, és nagyon sok könyve van. Lehet, hogy néhányhoz még túl fiatal vagy, vagy már túl idős, nem tudom. Egyébként én is olvastam belőlük párat, amikor 12 voltam, és szerettem őket.
Ha kell még, írd meg!
Én is 12/l vagyok, és pont most olvasom a büszkeség és balítéletet. A karakterek tökéletesen meg vannak formálvs, nekem legjobban Charlotte és Elizabeth személyisége jön be. :) Mr. Bennet öt leánya gondolatai a a férjszerzésre irányulnak. Jane, a legidősebb nővér élete jelentős fordulatot vesz, amikor a közelükbe költözik Mr. Bingley, a tehetős agglegény. A férfi baráti között ráadásul biztosan bőven akad majd kérő mind a többi Bennet lány számára.A vadóc Lizzie a jóképű és dölyfös Mr. Darcyval ismerkedik meg, kirobbantva ezzel a nemek háborúját. Amikor Mr. Bingley váratlanul Londonba utazik, magára hagyva a kétségbeesett Jane-t, Lizzie Mr. Darcyt teszi felelőssé a szakításért. De ezzel még nincs vége..:)
Nyáron pedig az Értelem és Érzelmet is kiolvastam. Lenyűgöző könyv :) Nagyon megragadott.
Szia én még ezt olvastam és nagyon tetszett
Thomas Brezina :őrület,szár lettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!