Milyen könyveket ajánlotok?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok. Most olvastam el az SzJG összes részét, csak az SzJG kalauz nincs még meg, nagyon tetszik a Gyönyörű sorscsapás, Charlotte Bronte: Villette, Konrad Lorenz: A Salamon király gyűrűje, Joy Adamson: Oroszlánhűség. Ezek a kedvenc könyveim, főleg az SzJG, azt nagyon imádtam, aki esetleg tud ehhez hasonló könyvet az írja le. A krimit, horrort, thrillert, fantasyt nem szeretem, inkább a romantikus regényeket, tiniregényeket és állattörténeteket.2013. júl. 30. 15:44
2/12 anonim válasza:
Az Éhezők viadala
Vagy az Eragont tudom javasolni.
4/12 anonim válasza:
Meg Cabot könyvei, főleg a Neveletlen hercegnő naplója
Alex Flinn: Beastly - A szörnyszívű
Stacey O'Brien: Wesley, kedvesem
Szabó Magda: Abigél
Szabó Magda: Születésnap
Jane Austen: Büszkeség és balítélet
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezek nagyon tetszenek, elolvastam a tartalmukat, mindet elolvasom:) Köszönöm a válaszokat, jöhetnek még:)
2013. júl. 30. 21:58
6/12 A kérdező kommentje:
Neked is köszönöm, harmadik válaszoló, ezek is nagyon jók, csak ezt még nem láttam az előbb, amikor írtam:)
2013. júl. 30. 21:59
7/12 anonim válasza:
Marquez könyvek különösen a Száz év magány nőknél az alapmű, elég meglepő, hogy eddig nem olvastad el.
8/12 anonim válasza:
Simone Elkeles - Tökéletes kémia
Simone Elkeles - A vonzás szabályai
Stephanie Perkins - Anna és a francia csók
Tammara Webber - Egyszeregy
10/12 anonim válasza:
Alyson Noel-Lúzerek és Bálkirálynők
Alyson Noel-Evermore
Pokoli báléjszakák (nem tudom ki a szerző)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!