Hát, mostmár végeaSZJG-nek. Ti hiányoltatok belőle valamit?
Figyelt kérdés
:-)2013. aug. 16. 18:59
1/10 anonim válasza:
Én azt hiányolom, hogy befejezzétek az ilyen idióta kérdések kiírását.
3/10 A kérdező kommentje:
Ja, bocs, azt elfelejtettem írni, hogy akinek problémája van tartsa meg magának. :P
2013. aug. 16. 20:27
5/10 anonim válasza:
Tudod.. Te feltettél egy kérdést, mi pedig válaszoltunk :)
6/10 anonim válasza:
Megtanulhatnátok használni a keresőt... Tudod, az a szép szürke téglalap ott fenn, Keress! szöveggel mellette. Igazán hasznos dolog. Úgy tele van ez az oldal értelmetlen, bugyuta, idegborzoló kérdésekkel, hogy legszívesebben főbe lőném magam, mikor meglátok egyet!
7/10 anonim válasza:
120-szor feltették már ezt a kérdést.
Igen, vége a sorozatnak, ezért hagyjátok már abba ezeket a hülye kérdéseket. Megnyitom a témakört, egyből 20 SZJG kérdés világít a szemembe. De egyik sem új vagy más, neeeeem, dehogy is :
-Cortez meg Viki hanyadik részben fekszenek le ? ( szabadon behelyettesíthető, Arnolddal, Renivel, Kingával, meg még nem tom' kivel)
-Hanyadik oldalon van az, hogy leette magát Reni kecsappal ?
-Mi a kedvenc könyvetek, szereplőtök ? ( ezt napjában háromszor legalább)
Mást már sok, nagyon sok...
8/10 A kérdező kommentje:
Jujj! Tudom ki az a szívélyes micsoda! Az a hülye alak aki mindenkinek beszól gyakarorin és ezt most nem ironikusan mondom tök sokszor olvastam már XD
2013. aug. 16. 23:20
9/10 anonim válasza:
Szerintem te sem tudod mi az az irónia.
10/10 anonim válasza:
olvasd el még egyszer, meg még egyszer, tanuld meg belőle fejből Reni szövegét, ájuldozz a csókjelenetektől, csak légyszi, a Gyakorikérdéseket kíméld az ilyenektől! Köszi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!