Nem tudom "elengedni" a könyveimet?!
Nagyon sokat kell olvasni, egy idő után minden színvonalon aluli lesz. :) Illetve némi érzelmi érettség is kell hozzá - úgy értem, itt nem feltétlenül az életkor számít, hanem hogy mikor érsz el arra a szintre, hogy elmúlik a "gyerekes rajongás" az elégedettség helyett. Azt hiszem, sokan megtapasztalják ezt, én is ilyen voltam. Aztán... elmúlt. Nem tudom, mikor, hogyan, átalakult.
Az nem gond, ha beszippant a könyv. Az sem, ha utána hiányérzeted van, és "követeled" azt a színvonalt. Csak vigyázz, ne erre menjen rá az életed, mellette foglalkozz a barátaiddal is, érdeklődj más témák iránt. Gondolom, nem ilyen súlyos a helyzet, így azért gond egy szál sem. Ha mégis tűrhetetlennek érzed, olvass rossz könyveket, mindjárt megváltozik a szemléleted. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!