Ha írhatnál egy könyvet mi lenne a címe? :D
A molylepke halálugrása.
(Krimi)
én is írok, és nekem menet közben jönnek a címek
a mostaniak:
A pecsét titka
Clarewood, avagy egy nem éppen hétköznapi város
A történelem (ahogy még nem ismerted) visszavág
Kedves 75%-os!
A kérdésben az állt, hogy milyen címet adnék a könyvemnek, ha írhatnék. Nem mindenkinek adatik meg az, hogy a könyve országszerte kapható legyen, de ettől még igenis írhatnak az emberek könyvet, ha nem az asztalfióknak, akkor a barátaiknak, a családnak, önmaguknak, hogy bizonyítsanak, mert jólesik nekik, mert valahogy le kell vezetniük a bánatukat, az ok nem számít, de ha valaki ír egy regényt, akkor az regény marad. Mi az, hogy megkérdőjelezhető a tartalmuk? Mégis, mire gondoltál?
Én is írtam már könyvet, de sosem küldtem el kiadónak, csak magamnak nyomtattattam ki, mert még nem vagyok elég jó. De attól még a kezemben tartottam a könyvem, és ugyanolyan könyvszaga volt, mint bármelyik kiadott könyvnek, és a betűk is pontosan ugyanúgy sorakoztak benne, a történetére pedig még mindig büszke vagyok, és élvezettel olvasom a hibái ellenére is. Nem, még senki nem adta ki a könyvem, de attól még könyv, regény, lapozható, olvasható, szerethető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!