Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szjg! Nektek nem tetszett...

Szjg! Nektek nem tetszett volna jobban így?

Figyelt kérdés

mármint,az hogy C. és Reni nem úgy kezdenek el járni,hogy ,,járunk? Igen!'' hanem szép lassan,mint Ricsi és Virág

Sztem jobb lenne

2013. aug. 14. 09:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
éppen elég előjáték volt az a két év. egyébként meg már teljesen mindegy.
2013. aug. 14. 09:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

egyetértek az első válaszolóval.

ha a két év után, úgy mint konkrétan Virágég jöttek össze szép lassan (bár már nem tudom, hogy ők pontosan hogyan jöttek össze, de nem nagyon úgy rémlik, hogy szép lassan, de mind1), akkor a feje tetejére állt volna a dolog, mert náluk a "szép lassan"-t az a két év jelentette... úgyhogy nem értelek

2013. aug. 14. 13:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Virágék Reniékhez képest turbósebességgel jöttek össze. De, persze, értem, amit mondasz, de azért kerülgették ők egymást, meg teljesen más személyiségjegyeik vannak! :-)
2013. aug. 14. 13:37
 4/8 anonim válasza:
100%
Am tettekkel jöttek össze, nem szavakkal...
2013. aug. 14. 14:16
 5/8 A kérdező kommentje:
Oki,nem úgy értettem, igaz a kalauzban benne van,hogy haloweenkor jöttek volna össze,de úgy sokkal jobb lett volna
2013. aug. 14. 17:33
 6/8 anonim válasza:
sztem így jó ahogy van!:)
2013. aug. 16. 15:31
 7/8 anonim válasza:
sztem úgy jó ahogy van!:)
2013. aug. 16. 15:33
 8/8 anonim ***** válasza:

halloween előtt pár nappal majdnem úgy történt, ahogy te írod, csak aztán Reni és Kinga lebukott.

amúgy annyi bénázás és szenvedés után gyorsan kellett összejönniük, legalábbis szerintem

2013. aug. 17. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!