Tudtok ajánlani ilyesmi könyveket?
SZJG,Szellemidéző,csontváros,rubinvörös,angyal,delírium,
vaskirály,lélektársak-sky,részben ember,altatódal,tökéletes,
tiszták,delírium,testbérlők,menedék,lélektolvajok,az őrzők,obszidián,legenda,napszemű pippa kenn,
enigma,fallen,garabonc
amik nem tetszettek es ne ajanljatok:
eskü,csitt,csitt,jóslatok hálójában,alkonyat(pfujjj),úgy is elfelejtem,evernight,mached,angyalsors,gyönyörű sorscsapás
Hűvösvölgyi suli,
Az éhezők viadalt,
Futótűz,
A kiválasztott,
Fairy Oak,
Cicus és a büdös macskák háborúja
Árnyékvilág, Gyémántfiú, A boszorka fénye, Angyalvér, Wings, A Burok (hiába Stephenie, az Alkonyat nekem sem tetszett, ez mégis baromi jó, sokat fejlődött), A lány, aki tud repülni, Tizenhárom okom volt, A beavatott (!!!), a halhatatlanok sorozat első két része (evermore, blue moon).
Akkor ott van szinte az összes Meg Cabot könyv:
Mediátor, Neveletlen hercegnő, Hívószám 1-800, Airhead, Avalon gimi (misztikus szerelem), Hogyan legyünk népszerűek, egy igazi amerikai lány, a fiú a házból, esküvő olasz módra, ki nevet a végén, tinibálvány, váltságdíj a szívemért.
Vagy ott az Éhezők viadala.
Ha pedig nem csak a tiniknek szóló könyvek érdekelnek, hanem valami komolyabb is (nem tudom, hány éves vagy és mennyire érett), akkor nekem ezek is a kedvenceim:
Hamlet
Vörös és fekete
Bűn és bűnhődés
Búcsú a fegyverektől
A nagy Gatsby
A tűzpiros üveggömb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!