Melyek azok a közkedvelt könyvek, amik nektek nem tetszettek?
Ami nagyon nem jön be, azt többnyire nem olvasom végig. A "szürkébe" beleolvasgattam, mert nem szeretek megítélni semmit úgy, hogy nem ismerem, és a szidalmazók népes táborának adtam igazat: tényleg kritikán aluli.
Az Anita Blake-be is beleolvastam ugyanilyen alapon, az ennyire nem volt borzasztó, de a jótól is messze van, gyenge közepes. Lapos, unaloműző könyv, nem pazarolnám rá az időmet, hogy végigolvassam.
Vavyan Fable-nak és Lőrincz L. Lászlónak el is olvastam pár könyvét egy negatívabb periódusomban, amikor szándékosan unalmas és gagyi könyveket olvastam. Mit mondjak: unalmasak és gagyik.
Én kíváncsiságból beleolvastam az SZJG- be, mert a lányom nagy rajongója volt tavaly, de érdektelennek találtam. Bár lehet, hogy ez korfüggő is.
(OFF: kedves 7- es, láttad a Büszkeség és Balítélet 2005- ös mozifilm- változatát? Mert ha nem, azt érdemes megnézni, egészen más felfogásban készült, mint a régebbiek.)
13 okom volt
Büszkeség és balítélet
A szürke ötven árnyalata
Coelho könyvek
A burok
köszi :D
tényleg, coelho is ilyen :D
Az alkimista
Pi élete
Rubinvörös
Fejős Éva könyvek
A nagy Gatsby nem volt ugyan rossz, de valahogy többet vártam tőle!
A büszkeség és balítélet viszont az egyik kedvenc könyvem! :)
A tigris átka
Gyönyörű sorscsapás
Evernight
Csitt ,csitt
igazábol még a delírium sorozat 3.része volt nekem csalódás az első 2 részt imádtam de a harmadik borzasztó volt ahogy a fallen folytatása sem tetszett az első rész tetszett de utána egyre rosszabb lett a könyv színvonala
ja én a twilight-ot nem olvastam elég volt megnéznem azt a borzadályt és máris kiszerettem belőle nem tudom mit imád benne betegesen mindenkki de ezt valósznüleg nem is fogom megtudni
- Stephenie Meyer: Twilight - nem tudom miért kellett dícsőíteni annyira ezt a könyvet...de mindenkinek szíve joga
- Stephenie Meyer: A burok - ez meg a másik...nekem túlsok volt benne a körítés és nagyon lassan haladt a történet
- Becca Fitzpatrick: Csitt Csitt
- Ally Condie: Matched
Amik nem annyira ismertek:
-Aprilynne Pike: Wings-Szárnyak
-Cyn Balog: Tündérszerelem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!