Melyek azok a közkedvelt könyvek, amik nektek nem tetszettek?
Én az ötven árnyalat trilógiával voltam így. Kiolvastam ôket csak azért, mert annyit beszélgettek róla a társaságomban, hogy kíváncsi lettem. De nekem nem tetszettek. Talán az elsô a vége felé jó volt.. de a többi könyv nagyon unalmas. A sztori még talán jó is lenne, de olyan logikátlan.. nem tudom, nem tetszett.
16/L
1. de honnan tudod, hogy nem jó ha nem olvasol bele? :OO
2. hát a szürke mondjuk eléggé szidva van úgy általában :D én olyanra gondoltam amit mindenhol dicsérnek :D
pl.Garcia Marquez Szerelemről és más démonokról
pár éve mindenki divatból olvasta Márquezt, aki nem olvasta, azt lenézték (nem az olvasni nem tudó agyhalottakra gondolok, akik átbukdácsoltak az iskolákon), nekem nem tetszett ,ezért mást sem olvastam el tőle, elég volt a fenti.
Én a legtöbb magyarul, híres kiadók által kiadott YA könyvet közkedveltnek tartom (a célközönség körében), ott van pár, amit már-már utáltam:
Tigris átka - ilyen nagy csalódást...
Csók, pont jókor
A boszorka fénye
Shiver
Matched
SZJG - ezt nem utáltam egyenesen, de nem is igazán tetszett. Tavaly májusban félbehagytam az ötödik kötetet, mert egyszerűen nem kötött le, azóta is lóg a levegőben.
Csillagpor - amilyen jó a film, olyan bűnrossz a könyv. Hát mi volt ez?
Plusz még szerintem népszerű:
A viskó - nekem túl erőltetett volt
Büszkeség és balítélet - Jane Austen többi könyvét szeretem, de ezt valahogy nem bírom, már az alaptörténete sem tetszik (a film sem tetszett)
büszkeség és balítélet pont ilyen könyv nálam is :D
jane eyre szerintem sokkal jobb, mondjuk teljesen más a 2:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!