Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyek azok a közkedvelt...

Melyek azok a közkedvelt könyvek, amik nektek nem tetszettek?

Figyelt kérdés
tehát, hogy mindenki ajánlta őket és hát... nem annyira kötöttek le :D
2013. aug. 7. 21:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Ha nekem egy könyv nem tetszik, akkor ajánlhatják, nem olvasom el.
2013. aug. 7. 21:25
 2/17 anonim ***** válasza:

Én az ötven árnyalat trilógiával voltam így. Kiolvastam ôket csak azért, mert annyit beszélgettek róla a társaságomban, hogy kíváncsi lettem. De nekem nem tetszettek. Talán az elsô a vége felé jó volt.. de a többi könyv nagyon unalmas. A sztori még talán jó is lenne, de olyan logikátlan.. nem tudom, nem tetszett.

16/L

2013. aug. 7. 21:28
 3/17 A kérdező kommentje:

1. de honnan tudod, hogy nem jó ha nem olvasol bele? :OO

2. hát a szürke mondjuk eléggé szidva van úgy általában :D én olyanra gondoltam amit mindenhol dicsérnek :D

2013. aug. 7. 21:32
 4/17 anonim ***** válasza:

pl.Garcia Marquez Szerelemről és más démonokról

pár éve mindenki divatból olvasta Márquezt, aki nem olvasta, azt lenézték (nem az olvasni nem tudó agyhalottakra gondolok, akik átbukdácsoltak az iskolákon), nekem nem tetszett ,ezért mást sem olvastam el tőle, elég volt a fenti.

2013. aug. 7. 21:35
 5/17 A kérdező kommentje:
na nekem egy ilyen könyv a 100 év magány marqueztől pl :D de még 100 ilyen van :D
2013. aug. 7. 21:36
 6/17 anonim ***** válasza:
Hát a Twilight szörnyen lapos és unalmas volt, mondjuk a filmet egyszer még megnéztem de az sem mozgatott meg igazán. Pedig szeretem a romantikus könyveket.
2013. aug. 7. 22:43
 7/17 anonim ***** válasza:

Én a legtöbb magyarul, híres kiadók által kiadott YA könyvet közkedveltnek tartom (a célközönség körében), ott van pár, amit már-már utáltam:

Tigris átka - ilyen nagy csalódást...

Csók, pont jókor

A boszorka fénye

Shiver

Matched

SZJG - ezt nem utáltam egyenesen, de nem is igazán tetszett. Tavaly májusban félbehagytam az ötödik kötetet, mert egyszerűen nem kötött le, azóta is lóg a levegőben.

Csillagpor - amilyen jó a film, olyan bűnrossz a könyv. Hát mi volt ez?

Plusz még szerintem népszerű:

A viskó - nekem túl erőltetett volt

Büszkeség és balítélet - Jane Austen többi könyvét szeretem, de ezt valahogy nem bírom, már az alaptörténete sem tetszik (a film sem tetszett)

2013. aug. 7. 23:28
 8/17 A kérdező kommentje:

büszkeség és balítélet pont ilyen könyv nálam is :D

jane eyre szerintem sokkal jobb, mondjuk teljesen más a 2:D

2013. aug. 7. 23:29
 9/17 anonim ***** válasza:
Az összes Vöröspöttyös könyvtől rosszul vagyok, nekem aztán ajánlhatják, de nem vagyok hajlandó elolvasni őket. :D
2013. aug. 7. 23:53
 10/17 A kérdező kommentje:
13 okom volt is egy borzalom volt :D
2013. aug. 8. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!