Vannak olyan könyvek, amiknek egyetlen sorát sem untad? Ha igen, mi?
köszi :D
érdekes, milyen különbözőek az emberek :D 5 könyből amit írtál 4-hez volt közöm, és már az elején is untam őket :D
Zabhegyező, SZJG, Misztikus szerelem, Árnyékvilág, Burok, Éhezők viadala, Vörös és fekete (mondjuk szerintem előbb a 97-es filmet kell látni, és akkor tényleg nincs benne unalmas), A beavatott (ez tényleg baromi jó szerintem), Ha megtudnád, hogy szeretlek, meg kellene öljelek, Evermore, Evernight, Rajongás
Illetve, ha Darren Shan, akkor Böszörményi Gyula. Lehet, hogy nem is hasonlít a stílusuk, mégis, én ugyanabban a könyves korszakomban szerettem beléjük. A 9...8...7... talán neked is tetszene :)
Nem feltétlen szeretek történelmi könyveket olvasni, de a Katherine-t le sem tudtam tenni. :)
Na és ott van még az angyalos Csitt Csitt könyv is ami remélhetőleg hamarosan a mozikban is látható lesz. :)
Persze, rengeteg ilyen van. Darren Shan az egyik nálam is (kivéve a démonos sorozat, az kevésbé nyerte el a tetszésemet), de egyébként egy csomó van, pl.:
-Szerb Antal: Utas és holdvilág, A Pendragon legenda, VII. Olivér
-Rejtő Jenő összes könyve
-Dosztojevszkij: Bűn és bűnhődés
-Orwell: Állatfarm
-Bulgakov: A Mester és Margarita
-Szolzsenyicin: Iván Gyenyiszevics egy napja
-Voltaire: Candide
-Madách: Az ember tragédiája
-Hrabal: Sörgyári capriccio, Szigorúan ellenőrzött vonatok
- Csitt csitt
- Zabhegyező
- Ha tudnád h szeretlek meg kellene h öljelek
- Görbüljek meg ha, igazat mondok (Ha tudnád h szeretlek..2 része.)
- Angyal
- Engem szeress
- Tökéletes kémia
- Vonzás szabályai ( tökéletes kémia folytatása)
- Szent Johanna Gimi
Igazából ha érdekel a történet és ha jól fogalmaz az író akkor tuti nem teszem le :)
Szia tudom régi a poszt, de ha kedved szottyan egy kis olvasásra ajánlom Mindy Mcginnis - Egyetlen kortyot sem című könyvét!
SPOILER ALERT a könyv arról szól, hogy egy fiatal lány és az anyja egy apokaliptikus világban élnek, ahol nem zombik, és nem is a földönkívüliek tizedelik az emberiséget, hanem az ivóvíz hiánya :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!