Mennyire gáz 19 évesen 3 hét alatt kb 2400 oldalt elolvasni a nyár közepén?
Múltkor a buszon ült 2 csaj, épp strandra mentek. Az egyik elkezdett nyavajogni, hogy otthon hagyta a fülhallgatóját, nem tud majd zenét hallgatni. A másik csaj mondta, hogy ő hozott könyvet. Mire a fülhallgatós csaj közölte, hogy "jaj fúúúj, te nem változol". A könyves csaj meg elkezdett mentegetőzni, hogy miért olvas...
Szerintem se gáz, inkább a mai fiataloknak ez a rétege a gáz, aki önszántából soha nem nyúlna könyvhöz, és még gáznak is tartja. Egy dolog, ha valaki nem szeret olvasni, de egy másik dolog lenézni emiatt másokat...
Én is több könyvet olvastam már ki az elmúlt hetekben, mert most van rá időm. Amíg nem megy az egyéb teendőid rovására (család, barátok, tanulás - bár az nyáron szerencsére nem sok van talán :), házimunka) addig semmi gond vele, sőt! :)
Egyáltalán nem gáz olvasni, ne hagyj fel ezzel a jó szokásoddal.
( Egyébként nekem 2400 oldal kb 6 nap így nyári szünetben,úgy,hogy csak nap közben olvasok, bár ebben szerepet játszhat az is,hogy 4 és fél éves korom óta tudok olvasni és azóta is ez az egyik kedvenc elfoglaltságom)
Ez gáz?
15 évesen 12 kötetes könyvet 5 nap alatt olvastam el, úgy hogy aludtam éjszaka. ;)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!