Olvastátok már az alábbi blogot?
Most megnéztem. Ez a blog egy katasztrófa.
A kinézet: Túl kicsi az a hely, ahova ír, nincs fejléc, a képek rendezetlenek, Kevés "dolog" van oldalt.
A sztori: Erősen koppintja a szent Johanna Gimit. Főleg szerkezetben, de írásformában is.
Az írás: Nagyon gyérek a mondatok, a párbeszédek helytelenek, néhol értelmük sincs. Szinte mindenhol kihagyta a vesszőket, a számokat betűvel kéne kirakni
A legfelső rész első bekezdése javítva:
Vége lett az őszi szünetnek(,) de nagyon örülök neki(,) mert láthatom Domit,(itt hiányzott a szóköz) nem mintha olyan messze lakna(,) mert ő az (egyes) 1.-házba(n) én a (kettes) 2.- házba(n)(,) Lola a (nyolcas) 8.-as házba(n)(,) Dani pedig a (tizenkettes) 12.-es házba(n) lakik.
Zárójelben van a javításom. És, mégha számokban is írja ki, mert lehet úgy is helyes, akkor sem helyes, ahogy ő leírta, mert így kellett volna, hogy Pl: 2-es házban.
A blog tulajdonosát ezzel nem megbántani szerettem volna, mindössze építő jellegű kritikát adtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!