Ma már nem lehet eladni egy könyvet szerelmi szál nélkül?
Ez egy remek kérdés. Ez már engem is foglalkoztat egy ideje.
Bár, szerintem lehet.
El lehet adni, alacsonyabb példányszámban. A többség sajnos a csilivili borítóra, az orrba-szájba nyomatott reklámra és az egyszerű, mondhatni együgyű történetre és stílusra bukik. De azért nem haltak még ki az igényes emberek, úgyhogy el lehet adni más típusú könyveket is.
Esetleg agyon kell reklámozni, rá kell írni, hogy az év divatkönyve, tele kell plakátolni a várost valamelyik népszerű sztárral, amint ezzel a könyvvel a kezében vigyorog. Akkor megveszik.
Utolsó előtti vagyok. Szerintem sem baj az, ha valamennyi romantikus szál van egy könyvben, akár krimiben, kalandregényben is, hiszen ez is része az életnek. Az együgyű, színvonaltalan, tucatszámra íródó és fabatkát sem érő "szerelmes" regények azok, amelyek nélkül jobb lenne a világ.
Ha jobban belegondolunk, kevés olyan könyv van, amelyben egyáltalán nincs szerelmi szál. Dosztojevszkij: Bűn és bűnhődés, Agatha Christie krimijeinek legtöbbje, Quo vadis - mindben akad szerelmi szál, ennek ellenére mekkora könyvek már, a világirodalom nagyjai.
Szóval a romantikus száltól még nem lesz egy könyv automatikusan rossz. A futószalagon írt, nulla mondanivalójú, erotikus-romantikus gagyik jelentik itt a fő problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!