Az interju a vampirral cimu konyvben van szerelmi szal?
Első vagyok.
Nem feltétlenül a vámpírok homoszexuálisak. Az egy dolog, hogy főleg sját neműekkel élnek, de akkoriban ez volt a szokás, mikor még emberek voltak. Lestat különben is kikezd Akashával, úgyhogy max. biszexuális.
Hát igen, ebből is látszik, hogy miért nő meg a kereslet a vámpír filmek és könyvek terén... Mindenki Twilightot olvas és akkor már húú, nagy vámpír fan, el kell olvasnia az összes vámpíros könyvet. Aztán mikor nekiállnak csalódnak, mert nem egy szerelmi történet, mint az Alkonyat...
Az Interjú a vámpírral egy sokkal komolyabb könyv, amibe tényleg vannak mélyebb gondolatok is. Sokkal több benne a komolyság és egy klasszikus vámpíros könyv(sorozat első része)...
A Twilight rajongók ne kövezzenek meg... Magam is szeretem a könyveket, csak ez mániákus rajongás... Hát már kicsit beteges. És bocsi, de ezt most le kellett írnom...
Nem igy van! Ezt a konyvet edesapam ajanlotta mivel regen o is sokat olvasott csakhogy nem ugyanolyan az izesunk.
Am tenylen nagyon szeretem a Twilightot de Bram Strokert es Dan Brownt mar azelott is olvastam. De Anna Rice-tol csak a A Mayfair-boszorkányok élete teszett.
Nem mentegetozok vagy ilyesmi mert a fentiek tobbnyire ram is igazak.
Dan Brown, mint vámpír szerző? Ki tudja... lehet, hogy a szeptemberben megjelenő Lost symbol beár a romaantikus vámpír sorba :P
Ja és szerintem az interjú inkább szépirodalom, mint fantasy, vagy szórakoztató...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!