Klau99 kérdése:
Tudnátok ajánlani egy jó könyvet ajánlani egy 14 éves lánynak?
Figyelt kérdés
Szeretnék valami jó könyvet olvasni...Nagyon tetszett a Szent Johanna Gimi( kétszer is elolvastam) Alkonyat, valami ahhoz hasonlót vagy valami jó könyvet amit esetleg letudok tölteni vagy online olvasni...2013. júl. 26. 18:28
2/8 anonim válasza:
Persze, ha szereted az Alkonyatot, akkor valószínű, hogy a többi vörös pöttyös könyv is tetszene. Én olvastam például North of Beautiful- Iránytű önmagamhoz című könyvet, és nagyon tetszett. Imádtam még az Enigmát, A Látó szerelmét és a Balladát, és ott van az Entangled- összekuszálva. Ez mind- mind izgi könyv, én nagyon szeretem őket. Most olvasom a Forgotten-úgyis elfelejtemet, de az örök kedvencem az Amikor életemben először. Jó olvasást, akármelyik mellett döntesz. ;)
3/8 anonim válasza:
Ha ragaszkodsz az ilyenekhez,akkor Hűvösvölgyi suli 1-2.
4/8 anonim válasza:
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)
Sok könyv tetszik :)
2013. júl. 27. 21:00
7/8 anonim válasza:
A Sátántangó c. mű remek, miután kiolvastad, tekintsd meg a belőle készült Tarr Béla filmet.
8/8 anonim válasza:
Csitt csitt
Gyönyörű sorscsapás
Éjszakai cirkusz
Vajon létezik szerelem első látásra?
Fallen
Abigél
Angyalfény
Tizenhárom okom volt
Ezeket tudom ajánlani mivel én is nagyon szeretem őket. :) Remélem találsz kedvedre valót! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!