Milyen könyveket olvassak?
az a helyzet hogy szeretek olvasni, de eddig csak ilyen felkapott könyveket olvastam mint a harry potter, twilight, az 50 árnyalat mind 3 részét. Nem igazán vagyok otthon a témában mert mindig azt olvastam amit mások is olvastak mert csak ezeket ismertem. Tudnátok ötleteket adni?
16/L
Nem, nem voltam képes végigolvasni őket, azt hiszem, belehaltam volna. De mivel szeretek otthonosan mozogni a világban, rendszerint adok egy esélyt az újonnan megjelenő könyveknek is. A többségük katasztrofális, de még a "szürkéből" is elolvastam pár fejezetet, hogy képben legyek. (Az altatás nélküli vastagbélbiopszia egy fokkal kellemesebb élmény volt.)
Szóval soha nem ítélkezem előzetes tájékozódás nélkül. A kortárs bestsellerek között is felbukkan időnként egy-egy gyöngyszem, de kb. olyan gyakorisággal, mint ahogy az aranyásó egy aranyszemcsére bukkan a sárban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!