Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Könyv E/1-ben vagy E/3-ban?

Könyv E/1-ben vagy E/3-ban?

Figyelt kérdés
Én szeretek E/3-ban írni, de egyre gyakoribbak a E/1-ben íródott könyvek. Itt nem csak a Twilightra gondolok, hanem más könyvekre is... Ti melyik szemszögöt szeretitek? Vagy a történetet és a minőséget nézitek?
2009. okt. 22. 12:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
sztem az E/1 jobb, E/3ban mindig furi. bár pl a harry potter könyvek E/3ban íródtak, nem? ott bírtam.
2009. okt. 29. 10:52
 12/14 anonim ***** válasza:
off: miért furi az E/3???
2009. okt. 30. 21:15
 13/14 anonim válasza:

ez igazából személytől, és stílustól is függ.

megnézel pl egy L.L.Lawrencet, ott hozzászoksz az E/1hez, és furcsállanád e3ba, mert ismered kivül belül a karaktert, és neked így ez jobb. E3 meg amazér jobb ugye, mert nagyobb a látókör.

egyébként e1ben nehéz írni, e3ba meg könnyű :)

2010. febr. 2. 20:19
 14/14 anonim ***** válasza:
Én az E/3-ra szavazok. Természetesen ez nem rontja a könyv minőségét, azonban szerintem E/1-ben is lehet más szereplők szemszögéből bemutatni a törénetet. Úgy, hogy a különböző karakterű fejezetek elején elmondják, mi a nevük... vagy fordítva, az olvasó derítheti ki, hogy kinek a szemszögéből is nézi az eseményeket.
2010. máj. 25. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!