Könyv E/1-ben vagy E/3-ban?
Figyelt kérdés
Én szeretek E/3-ban írni, de egyre gyakoribbak a E/1-ben íródott könyvek. Itt nem csak a Twilightra gondolok, hanem más könyvekre is... Ti melyik szemszögöt szeretitek? Vagy a történetet és a minőséget nézitek?2009. okt. 22. 12:03
1/14 anonim válasza:
Hm..ezen még sose gondolkoztam. Én eddig gyakrabban találkoztam E/3-ban íródott könyvvel, de egyébként nekem 8. Nem ezen fog múlni a könyv sikere.
2/14 anonim válasza:
Én jobban szeretem az E/1-et:)
Minap olvastam egy könyvet amit jelenidőben írt le végig az író. Nagyon furcsa volt :D
3/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:) Jelen időbe? Az szép:) Én biztos belekavarodnék...
2009. okt. 23. 00:15
4/14 anonim válasza:
Az E/1-ben írott könyvben csak a beszélő gondolatait ismerjük meg, és könnyű vele azonosulni. Az E/3 eleve arra jó, hogy a dolgokat mások szemszögéből is megismerjük. Én az utóbbira szavazok, ritkán írok első személyben.
5/14 anonim válasza:
Én jobban szeretem az E/1-et mert talán egy kicsit jobban bele tudom magam élni. De az E/3-ban íródott könyvek is ugyanolyan jók szerintem.
7/14 anonim válasza:
Talán az E/1-be íródottal, mert akkor talán jobban azonosulni tudsz a szereplőkkel, bár az ebben kizárólag egy szemszögből írhatod, ami nem olyan jó, mint az E/3.
Én mindenesetre E/1-re szavazok :D nekem jobban tetszik.
8/14 anonim válasza:
Én is jobb szeretem az E/1-et, ettől függetlenül az E/3 is nagyon jó tud lenni.
9/14 anonim válasza:
Az E/1 az sokkal személyesebb...
Az E/3 ott pedig az a jó, hogy a karakterekkel jobban lehet játszani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!