A Szent Johanna gimi könyvben ki a kedvenc szereplőtök?
Igazából nem lehet kedvencet mondani...ha az osztályon kívül vesszük talán...de az osztályba én nem tudok...mindenkit szeretek valamiért:
RENI:a legeslegjobb barátnő,ha Virág küld egy S.O.S jelet , rohan.
VIRÁG:vannak hülye dolgai,de a kis álllatkák a legjobbak :)
KINGA:ha bár nem vallaná be soha,szerintem mindenki érzi,hogy ő nagyon kedveli az osztályt és Renit tartja LB-nek.Hisz mindent vele akar csinálni...
CORTEZ:a jellegzetes macsú,akinek vajból van a szíve.
RICSI:a raszta,aki bárkit lefejel,ha az osztályból valamelyik lányt bántják.
ZSOLTI:az elején bár kövér volt,de a végére izomállat lett,a humorérzéke javult és ami a legfontosabb megtanult szeretni :)
DAVE:ha hülye módon is,mindig tudja,hogy mi kell az osztálynak
MACU:a másik i- és mac- fan ,aki későn érkezett ,mégis oszlopos tagja a társaságnak.
ROBI:ugyan sokat tör-zúz,de ha kell ,felálldozza magát.
ANDRIS:Robival együtt sokszor kérték már Renit,hogy dugja el a cigijüket,de ha ők nem lennének,nem lenne híres az osztály a matalikáról :)
ZSÁK:A francia,aki még egy tűzriadónál is inkább a barátnőjét keresi az épületben,mint menekül.
GÁBOR:A csendes srác,akiből senki nem nézett ki sokat,de a ballagásnál kiderült,igenis tud vicces lenni :)
ARNOLD:a zseni aki a könyvsorozat vége felé megmutatta a foga fehérjét.
Hát nekem ez a véleményem...az osztályban nincs kedvenc szereplő...az osztály egy ember :)
1. Macu és Kinga
2. Carlos
3. Cortez
1. Gondos (ha ő a molekulát szopogató)
2. Máday néni :P
3. Haller
Tanárok közül Máday:)
Diákok: Cortez, Ricsi, Zsolti, Reni, Virág, Kinga, Dave.:)
Reni szülei is favoritok.
Diákok:
Lány:Virág
Fiú:Cortez,Zsolti,Robi
Tanárok:Máday és Gondos
Mellékszereplő:Pisti Carlos Peti
Kinga, Cortez, Zsolti a diákok közül
Máday és Kardos a tanárok közül :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!