Milyen könyvet ajánlanátok?
h tudsz angolul akkor van jo par konyv sorozat amit a figyelmedbe ajanlok. a vilag legjobb konyvei a szamomra. :)
1. The knife of never letting go (konyvsorozat, 3 kotet)
2. Maximum ride (asszem 7 konyv osszesen de mar nem tudom pontosan)
3. Percy Jackson (egyaltalan nem olyan mint a film, a film hulyeseg, a konyv a jo. foleg mikor mar 16 eves es szerelmes meg minden. nem emlekszem hany konyv, de sok az tuti :) )
4. City of bones (v valami hasonlo. az eleje uncsi, de utana allati jo. baratnom ajanlotta. meg nem olvastam de mar tudom h tetszeni fog. van benne szerelem)
ha magyar kell akko az #1 konyv amit most olvastam ki 3.jara:
A Szent Johanna Gimi (hidd el, a vilag legjobb onyve, nem lehet megunni, es annyit rohogtem rajta h sirtam tole :)) el kell olvasnod!
Gayle Forman - Ha maradnék
Ronda Thompson - Egy vérfarkasszupermodell vallomásai
Cassandra Clare - Csontváros, Hamuváros, Üvegváros, Bukott angyalok városa, Az angyal, A herceg
Kendare Blake - Vérbe öltözött Anna, A rémálmok lánya
Joss Stirling - Lélektársak
most hirtelen ennyi jutott eszembe, jó szórakozást:)
Alexandra Adornetto- Lázadó (Halo-trilógia 1.)
Alexandra Adornetto- A pokol jegyese (Halo-trilógia 2.)
Cally Taylor- A mennyország várhat
Delphine De Vigan- No és Én
Cat Clarke- Összekuszálva
Alex Flinn- Csók, pont jókor
Alyson Noël- Lúzerek és bálkirálynők
Ezek közül mindet olvastam,és a kedvencem A mennyország várhat. Csak ajánlani tudom.
Forgotten(Úgyis elfelejtem)-Cat Patrick
Most olvastam el és a kedvenc könyvem lett, szerelmes,fordulatos. Nem tudtam letenni,és mikor láttam hogy már a vége fele tartok elkezdtem lassítani mert nem akartam hogy véget érjen.:)
ezek szerint a vámpírokon túlléptél, de kipróbálhatod a démonokat:
Darren Shan: Démonvilág 1: Démonmester
2: Démontolvaj
3: Vérfüred
4: Áldozat
5: Fenevad
6: Végítélet
7: Árny
8: Farkassziget
9: Suttogás
10: A pokol hősei
Van benne vérengzés. Én csak az 1-et olvastam, de az olyan jó volt, h. rögtön megtanultam az összes kötet cimét kívülről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!