Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » SzJG-erek! Szerintetek Leiner...

SzJG-erek! Szerintetek Leiner Laura mért pont Reni szemszögéből írta meg a történetet?

Figyelt kérdés
úúúúú,én kiváncsi lettem volnaa Cortez szemszögébőől....:/

2013. júl. 16. 17:52
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló:egyetértek veled...én is kiváncsi lettem volna cortez szemszögéből is...
2013. júl. 27. 19:54
 12/15 Szasza212 ***** válasza:
Azért, mert mikor kipattant a fejéből, akkor egy lányra godolt, és nem egy fiúra. Mondjuk én is kiváncsi lennék Cortezre, mert tetszett a beszólása, mikor kijelentette, hogy van egy gigányi "megölöm Neményit" száma =DD
2013. aug. 20. 14:53
 13/15 A kérdező kommentje:
én is kiváncsi vagyok azokraa a számokra:DD
2013. aug. 20. 17:56
 14/15 anonim ***** válasza:

A Kalauzban is benne volt, hogy azért Renit választotta, mert az osztályban ő az, akiről a legjobban el lehet képzelni, hogy naplót ír.... és hogy normálisan is írja le a dolgokat. :D

Meg gondolj bele... Cortez nem egy olyan ember, aki naplót vezetne...

2013. szept. 10. 17:06
 15/15 anonim ***** válasza:
Mondjuk azért mert Reni a fôszereplô. Mindig minden könyvben a fôszereplô a legnormálisabb. (Amúgy nem, de az írók a fôszereplôket próbálják a legnormálisabbra csinálni. Csak ez nem mindig jön össze.)
2013. nov. 30. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!