Ha egy könyvet sokszor olvasok tényleg elkopnak a betűi?
Figyelt kérdés
Sajnos nem merem elkezdeni az egyik könyvemet megint mert a barátom ezt mondta :( lécci segítsetek hogyan ne kopjanak el a betűk? szeretném majd az unokahúgomnak adni ezt a könyvet a szülinapjára mert tetszik neki de nem akarom elkopttatni benne a betűket h eltudja ő is olvasni :(2013. júl. 16. 15:03
1/6 anonim válasza:
Ezt most komolyan kérdezted vagy viccelsz ? Ugye az utóbbi ?
Nem, nem kopnak el, még akkor se, ha hetente elolvasod
Nem értem...
2/6 anonim válasza:
A barátod talán olvasás közben tapizza a betűket vagy mi? Ha valaki sokat olvas egy könyvet, a lapok meg a borító időközben sérülhetnek, meggyűrődhetnek, de ha nagyon vigyáz rá, akkor nem lesz különösebb baja. Több könyvet is rendszeresen elolvasok többször, és még mindig megvannak a betűk.
3/6 anonim válasza:
Még annyit, hogy ha így lenne, a könyvtáraknak folyamatosan pótolniuk kéne a könyveket.
4/6 anonim válasza:
Az antikváriumokban kitűnő állapotú 50-60 éves könyveket kaphatsz.
A könyvnél a patina érték.
5/6 anonim válasza:
A betűk nem kopnak el...A borító fog megtöredezni,meg ha tényleg sokat forgatod a lapok esnek ki.
6/6 anonim válasza:
Braille-írás esetén van rá esély, de még nem láttam könyvet, amiből kiolvasták volna a betűket. (Egyről olvastam, de ha a birtokodban van az Oktávó, akkor inkább nem mondok semmit. Itt sem jártam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!