Kedvenc könyvetek/itek? Miért?
Harry Potter összes - megunhatatlan és saját világot teremt :D
Rejtő Jenő könyvei - ennek a pasinak fantasztikus a humora
Ken Follett könyvei - izgalmas, fordulatos, ötletes
És ezek nem azok a tinilányos borzalmak, amik abból állnak hogy
- Szeretlek, de el kekl válnunk, brühühü stb.
(14/L)
Percy Jackson sorozat.
Hogy miért? egyrészt mert görög mitológia másrészt meg mert izgalmas.
Harry Potter könyvek, az első válaszoló remekül megfogalmazta, hogy miért.
Illetve Az Éhezők Viadala-trilógia és a Battle Royale is nagyon tetszett, imádom ezeket a disztópikus világábrázolásokat.
Nagyon ciki, de én az Alkonyat-könyveket sem tudom megunni, nem tudom megfogalmazni, miért, egyszerűen imádom.
Az Időtlen szerelem-trilógia a hangulata, a fordulatai és a humora miatt vált kedvenccé számomra.
Ha szépirodalomról van szó, akkor Murakami Haruki könyvei és zseniális stílusa bármikor lenyűgöznek.
Legújabb kedvencem pedig a Soulless - Lélektelen, ami a vámpíros-vérfarkasos irodalom gyöngyszeme szerintem, humoros és szórakoztató, ráadásul viktoriánus kori, amit én nem tudok nem szeretni.
Ne haragudj, egy kicsit hosszúra sikeredett, de tényleg nagyon sok könyvet szeretek :D
20/L
Viktória Holt könyvek, mert mindegyik egy nőn keresztül mutatja be a sztorit első szám első személyben mindegyik női karakter más és más mindegyik sztori is más, van benne némi krimis jelleg is amitől nagyon izgalmas lesz valamint történelmi jelege is van minthogy régi időkben játszódnak.
Colleen Mccullough Remek könyv, olvasmányos, fordulatos, izgalmas. Közben betekintést nyerhetünk a régi idők kincskeresőinek sokszor borzalmas,de egyeseknek meggazdagodást hozó, számomra izgalmas életébe. Számomra ez a tökéletes könyv, az enyémet már "rongyosra" olvastam. Olvastam tőle még a A szeretet zarándokait, Morgan szerencséjét. Ezek is nagyon jók. Ezek azok a könyvek amelyek nagy hatással vannak rám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!