Fiúk! Melyik a kedvenc könyvetek, amit másnak is ajánlanátok?
Igaz nincs kedvenc könyvem, de imádom a Leslie L. Lawrence könyveket, bár ha a krimi kizárva nála, akkor nem okés a dolog. Én a kötelező olvasmányokat is megszerettem, mire elértem a végéig. (gondolok itt Ibsen: A vadkacsa, Balzac: Goriot apó). Esetleg kaland könyvek vagy kereszteslovagos témájúakat próbálj nála... De lehet, hogy nem fogod tudni rávenni semmilyen olvasására, ha ő nem olyan. :-)
18F
Hát sajnos a krimi kizárva :( pedig szerintem az egyik legjobb műfaj ;)
A vadkacsát én is megszerettem :)
Utolsó: köszi, holnap felvetem neki :D
Jonathan Stroudtól a Bartimaeus trilógia.
Vagy esetleg Anthony Horowitztól a Diamond testvérek sorozat. Ez krimi, de vicces.
Háát..
Próbáld meg a Beautiful Creatures-t :)
Kami Garcia,Margaret Stohl-tól :)
fiú szemszögből íródott a könyv :) van benne egy kis romantika,de teli van izgalommal meg mágiával :)
lehet az tetszene neki :) és ha az tetszett neki,akkor jöhet a sorozat többi része :)
ui. : az első könyv már meg van filmesítve:) idén mutatták be, az is durván jó :)
Bartimaues trilógia (+salamon király (?) gyűrűje)
Imádtam őket, egyszerűen humorosak, szórakoztatóak, és végre egy eredeti ötlet, nem valami vámpíros őrület...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!