Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik vörös pöttyös könyvet...

Melyik vörös pöttyös könyvet ajánljátok?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretném kipróbálni, hogy milyenek ezek a vörös pöttyös könyvek. Még egyet sem olvastam és nem is igazán ismerem, hogy milyenek vannak... Légyszíves ajánlanátok nekem egy JÓ vörös pöttyös könyvet?

12/L

2013. júl. 15. 12:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Cassandra Clare könyvei tényleg jók! De én nem 12 évesen olvastam tőle... Nem ismerem az ízlésed, de ajánlanám még a föntiekkel együtt Alyson Noel- Lúzerek és bálkirálynők c. könyvét.
2013. júl. 16. 09:32
 12/18 anonim válasza:
100%

Igazából az összes Vörös pöttyös könyv nagyon jó, kivéve párat. örök kedvencem marad az Ironking, Irondaughter, Beastly, Démoni érintés 1., 2., Wings, Illusions, Spells.

Valami lightosabbal kéne kezdened ha 12 éves vagy, ezért inkább az Ironking-et és Irondaughter-t javaslom. :)

2013. aug. 5. 18:48
 13/18 MeToYou_471 válasza:

A Gyémántfiút miért nem írta senki. Akkor írom én :-D

Nekem nagyon tetszett. Magyar irónő irta,még pedig Szurovecz Kitti.Ez egy trilógia,nemsokára megjelenik a 3.része is. Szerintem olvasd el(megsugom,Steven Hill volt a kedcencem :p).

2013. aug. 14. 13:58
 14/18 anonim válasza:
a Csitt,csitt-et mindenféleképpen olvasd el,énis 12 évesen olvastam,azóta is a kedvencem!!! :D
2013. okt. 7. 19:29
 15/18 anonim válasza:

Alex Flinn: Csók pont jókor, A szörnyszívű ( ezek a Csipkerózsika és a Szépség és a Szörnyeteg feldolgozása könyvben)

Alyson Noel: Lúzerek és bálkírálynők

És én is csak ajánlani tudom Kerstin Gier Időtlen szerelem triológiáját! Nagyon jó könyv! (Rubinvörös, Zafírkék, Smaragdzöld)

2013. nov. 9. 14:41
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Jennifer L. Artmentrout - Luxen sorozat

Cassandra Clare - Pokoli Szerkezetek

Sarah J Maas - Üvegtrón

nekem ez a top 3

2013. dec. 11. 21:12
 17/18 anonim ***** válasza:

A 13 okom volt-at én is nagyon tudom ajánlani, de nekem még ennél is jobban tetszett, és szintén ilyen témájú, az a Összekuszálva. Elképesztő jó könyv!!

A másik fantasztikus vörös pöttyös könyv az Eperszedő, de talán az még 12 évesen kicsit korai

2013. dec. 21. 09:53
 18/18 anonim ***** válasza:

Maggie Stiefvater : A Hollófiúk

Cassandra Clare : A Végzet Ereklyéi sorozat és A Pokoli Szerkezetek trilógia

Kerstin Gier: Rubinvörös

Sarwat Chadda : Az Ördög Csókja

2014. jan. 26. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!